Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Peste 100 de persoane amendate în Paris, după o petrecere organizată în plină pandemie de Covid

Peste 110 persoane au fost amendate, la Paris, pentru încălcarea restricţiilor anti-Covid, după ce poliţia a descins într-un restaurant unde avea loc o petrecere nocturnă.

de Redactia Observator

la 11.04.2021 , 14:28

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Peste 110 persoane care au participat la o cină într-un restaurant au fost amendate vineri seară pentru încălcarea restricţiilor impuse de COVID-19, a spus poliţia din Paris, la câteva zile după ce guvernul a negat acuzaţiile conform cărora anumiţi miniştri ar fi participat la serate similare.

Patronul, fiul şi bucătarul restaurantului au fost amendaţi

Vecinii au sunat la poliţie pentru că nu puteau dormi din cauza gălăgiei. Într-o altă acţiune, la care a fost prezent şi un ziarist, poliţiştii au descoperit că 62 de persoane luau masa la restaurant, în plină zi, ca şi cum pandemia n-ar exista.

Vezi și

Şi acolo s-au dat amenzi iar patronul, fiul său şi bucătarul au ajuns în arest. Controalele s-au intensificat în Franţa după un reportaj care a dezvăluit existenţa unor petreceri ilegale, la care ar fi participat chiar şi miniştri. 

Incidentul a avut loc la câteva zile după ce guvernul a negat acuzaţiile conform cărora anumiţi miniştri ar fi participat la serate similare. 

„Oaspeţii au fost amendaţi pentru că nu au respectat măsurile sanitare. Organizatorul şi managerul au fost arestaţi”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, pe Twitter.

De luni de zile, restaurantelor, barurilor şi cafenelelor li s-au impus să funcţioneze doar pe baza serviciilor de livrări, iar frustrarea publicului creşte pe fondul celei de-a treia carantine la nivel naţional şi al unui alt val de infectări cu coronavirus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Peste 100 de persoane amendate în Paris, după o petrecere organizată în plină pandemie de Covid