Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Philip Seymour Hoffman, victimă a drogului

Medicii legişti de la New York confirmă ceea ce se ştia încă de la moartea lui Philip Seymour Hoffman. Actorul atât de iubit a fost ucis de droguri

de Redactia Observator

la 01.03.2014 , 09:22

La 46 de ani, Philip Seymour Hoffman, laureat al premiului Oscar pentru rol principal, era considerat unul din cei mai buni actori ai generaţiei sale. Cariera sa ascendentă a fost, însă, brutal întreruptă de dependenţa de droguri pe care nu a fost în stare să o învingă.

După aproape o lună, oficiul medico-legal din New York a încheiat analiza substanţelor găsite în organismul lui Hoffman. Raportul confirmă că decesul a fost provocat de o intoxicaţie acută cu droguri. Mai precis, cu un amestec letal de substanţe interzise sau controlate: heroină, cocaină, benzodiazepine şi amfetamine.

Philip Seymour Hoffman se înscrie, astfel, într-o tristă serie de vedete răpuse de droguri, printre care mai pot fi citate Heath Ledger şi Whitney Houston. Tragica dispariţie coincide cu o creştere alarmantă a consumului de heroină în Statele Unite, care, potrivit autorităţilor, a luat, în ultimii cinci ani, proporţiile unei epidemii.

Vezi și

Moartea lui Hoffman a şocat opinia publică dar, din păcate, şocul nu se va dovedi suficient de puternic pentru a frâna extinderea dependenţei de droguri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Philip Seymour Hoffman, victimă a drogului