Antena Meniu Search
x

O pisică stă de 1 an şi jumătate în ruinele casei arse, aşteptându-şi stăpâna care a murit

O pisică dintr-un sat din Munţii Urali stă de un an şi jumătate în ruinele unei case arse. Localnicii spun că îşi aşteaptă stăpâna, care a murit însă în incendiul teribil. 

de Redactia Observator

la 25.01.2019, 15:21

O pisică dintr-un sat din Munţii Urali stă de un an şi jumătate în ruinele unei case arse. Localnicii spun că îşi aşteaptă stăpâna, care a murit însă în incendiul teribil. 

Indiferent de anotimp sau de vreme, pisica Rijnik poate fi văzută în ruinele casei din Zlatust, o localitate din regiunea rusă Celyabinsk. Locuinţa a fost mistuită în 2017 de un incendiu violent.

Casa era locuită de stăpâna pisicii şi cele 3 fiice ale sale. Însă femeia şi fata cea mare, de 17 ani, au murit în foc. Celelalte două fete, de 4 şi 5 ani, au scăpat, pentru că în noaptea incendiului au dormit la o rudă. După moartea mamei, au fost duse la un centru de îngrijire al minorilor. Pisica a rămas singură şi, de atunci, îşi aşteaptă stăpâna.

Pisica în zona casei distruse de incendiu

Un grup de voluntari au auzit povestea felinei şi, zilnic, au grijă ca să o hrănească, la fel şi localnicii. De asemenea, felina a fost şi vaccinată, spune ziarul rusesc ura.ru. Rijnik are acum nevoie şi de ajutorul veterinarului, din cauza unei probleme la ochi, pentru că trăieşte în aer liber.

Deşi oamenii încearcă să-i asigure totul, pisica nu s-a ataşat de nimeni şi stă, în continuare, în ruinele casei în care stăpâna sa a avut grijă de ea cu anii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » O pisică stă de 1 an şi jumătate în ruinele casei arse, aşteptându-şi stăpâna care a murit