Antena Meniu Search
x

Plan criminal nereuşit. Un român a mers cu taxiul până în Austria, pentru a-l ucide pe iubitul fostei partenere. A încercat să-l stranguleze şi l-a înjunghiat

Tentativă de omor între doi bărbaţi, în Weiz, Austria. Un român a plecat cu taxiul din România în Austria, după ce iubita lui s-a despărţit de el prin telefon. Aflase că are un nou partener, iar din gelozie, s-a pornit la drum de 7 ore sute de km pentru a-l ucide pe bărbat.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 12:57

Plan criminal nereuşit. Un român a mers cu taxiul până Austria, pentru a-l ucide pe iubitul fostei partenere. A încercat să-l stranguleze şi l-a înjunghiat
Plan criminal nereuşit. Un român a mers cu taxiul până Austria, pentru a-l ucide pe iubitul fostei partenere. A încercat să-l stranguleze şi l-a înjunghiat - Shutterstock

Românca s-ar fi despărţit de iubitul ei aflat în România prin telefon. Acesta a aflat că ea începuse o nouă relaţie cu alt băiat. Bărbatul de 31 de ani l-a găsit la o fermă pe partenerul fostei iubite, unde locuiau toţi muncitorii, şi acolo l-a înjunghiat şi sugrumat, însă nu l-a ucis. Şi-a aruncat mai apoi arma crimei într-un tufiş, pe care poliţiştii au găsit-o ulterior cu ajutorul unui câine. Era vorba de un cuţit de 30 de cm. Agenţii au reuşit să-l aresteze pe român, pentru tentativa de omor, relatează Puls24.

Filmul atacului sângeros

Totul s-a petrecut sâmbăta trecută, atunci când românca de 27 de ani îi spusese prin telefon bărbatului că relaţia lor trebuie să înceteze, după ce s-a îndrăgostit de un coleg de la muncă. Românul nu a putut accepta adevărul şi condus de gelozie, a luat decizia de a se urca într-un taxi până în Austria. În bagaj nu a uitat să pună şi un cuţit.

Când a ajuns seara la ferma „Apfeldorf” unde lucra femeia, a încercat să pătrundă cu forța în casă, a ameninţat că îl va ucide pe individ, distrugând o maşină. Potrivit martorilor, el a gesticulat sălbatic și s-ar putea să se fi rănit cu propriul cuțit. Când bărbatul a ieșit în sfârșit în curte, a izbucnit o altercație fizică între cei doi. În timp ce femeia a suferit un atac de panică din cauza violenţei și a căzut inconștientă la pământ, cei doi români au continuat bătaia.

Românul, arestat în Austria

Când tânărul de 32 de ani a vrut să ia apărarea femeii, adversarul l-a prins din spate și l-a strâns de gât cu o curea. Colegii cuplului au intervenit și au alertat poliția. La sosirea polițiștilor, suspectul făcuse deja dispărut cuțitul. El a fost arestat în timp ce medicii aveau grijă de femeia inconștientă. După cum s-a dovedit, românul aruncase cuțitul într-un tufiș.

În timpul audierii, tânărul de 31 de ani a negat acuzația de amenințări periculoase și tentativă de omor. S-a văzut victimă și și-a recunoscut doar agresivitatea excesivă și deteriorarea vehiculului. El susține că a furat cuțitul de la taximetrist în prealabil. Incidentul a fost un „act spontan”, a spus el ofițerilor. Tânărul de 31 de ani a fost dus la închisoarea Graz-Jakomini și se află în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Plan criminal nereuşit. Un român a mers cu taxiul până în Austria, pentru a-l ucide pe iubitul fostei partenere. A încercat să-l stranguleze şi l-a înjunghiat