Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ploaia cu cenușă a transformat localitățile de la poalele Etnei într-un peisaj desprins parcă dintr-un film de groază

Peisaje de coșmar în localitățile de la poalele Etnei, unde străzile au fost acoperite de cenușă și pietricele din lavă.

de Monica Palade

la 07.03.2021, 17:35

Sâmbătă, o coloană de cenușă și pietricele ridicată până la zece kilometri de vulcan a provocat o adevărată „ploaie neagă” căzută asupra localităților din partea estică a vulcanului, conform La Stampa, citat de Mediafax.

Covorul negru de cenușă acoperă plajele Fondachello și Torre Archirafi, trecând prin localități precum Zafferana, Fornazzo, Santa Venerina, Mascali, Trepunti sau Macchia di Giarre.

Peisaj de coșmar la poalele Etnei

Cenușa s-a așternut asupra acoperișurilor, drumurilor, mașinilor, transformând poalele Etnei într-un peisaj trist.

Oamenii nu au mai ieșit din case, iar dacă au făcut-o toți au purtat masca nu doar împotriva virusului, ci și a prafului din vulcan. Duminică a și plouat, iar cenușa a devenit noroi, riscând să blocheze canalele de scurgere.

Cu câteva zile în urmă, în Zafferana, căderea de pietricele din lavă a spart geamurile mai multor mașini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ploaia cu cenușă a transformat localitățile de la poalele Etnei într-un peisaj desprins parcă dintr-un film de groază