Antena Meniu Search
x

Poet acuzat de canibalism după uciderea unei tinere şi-a primit pedeapsa, în Rusia

Un poet acuzat de canibalism a fost condamnat la închisoare, în Rusia. El a fost inculpat pentru uciderea cu sălbăticie a unei tinere fete.

Poetul acuzat de canibalism în boxa acuzaţilor
Tânăr poet acuzat de canibalism, condamnat la închisoare în Rusia - Life News

Un poet acuzat de canibalism a fost condamnat la închisoare, în Rusia. El a fost inculpat pentru uciderea cu sălbăticie a unei tinere fete.

Până nu demult, Dmitri Luchin era un poet foarte apreciat, care în 2016 fusese nominalizat la un prestigios premiu naţional, pentru operele sale.

Poetul a comis o crimă brutală

Pe 8 martie 2017, tânărul a şocat pentru o crimă brutală, în urma căreia a fost acuzat şi de canibalism. Atunci, Luchin a invitat o fată de 21 de ani în apartamentul său din Valdai, oraş din regiunea Novgorod, în vestul Rusiei.

Cei doi au consumat băuturi tari, iar la un moment dat a izbucnit o ceartă. Poetul a atacat-o pe tânără cu un cuţit şi cu o sticlă, spune Life News. A lovit-o de mai multe ori, iar apoi a abuzat de victimă.

La proces, procurorii au adus şi dovezi de canibalism. Verdictul a fost pronunţat acum de un tribunal rusesc. Poetul a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Poet acuzat de canibalism după uciderea unei tinere şi-a primit pedeapsa, în Rusia