Antena Meniu Search
x

Video Poliția Capitoliului SUA întăreşte securitatea după identificarea unui complot

Departamentul de Poliție al Capitolului Statelor Unite a anunţat că este pregătit pentru orice amenințări potențiale asupra membrilor Congresului sau asupra complexului Capitolului, după identificarea unui complot de pătrundere în complex.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.03.2021, 18:15

Forţele de ordine de la Capitoliul american au fost suplimentate, după identificarea unei ameninţări - Zuma Press / Tyler Tomasello

Complot pentru intrarea în complexul Capitoliului

"Am obținut informații care arată un posibil complot pentru a intra în Capitoliu de către un grup identificat joi, 4 martie. Am făcut deja îmbunătățiri semnificative de securitate pentru a include stabilirea unei structuri fizice și creșterea forței de intervenţie pentru a asigura protecția Congresului, a publicului și a ofițerilor noștri de poliție. Departamentul nostru lucrează cu partenerii locali, de stat și federali pentru a opri orice amenințări la adresa Capitolului. Luăm în serios toate informațiile. Datorită naturii sensibile a acestor informații, nu putem furniza detalii suplimentare în acest moment", informează Poliţia Capitoliului SUA.

Susţinătorii preşedintelui american Donald Trump au luat cu asalt, în ianuarie, clădirea Capitoliului din Washington, pentru a împiedica autorităţile să oficializeze victoria lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale de anul trecut.

Susţinătorii lui Donald Trump au dat piept cu forţele de ordine, iar din acest conflict au rezultat o serie de violenţe, decese şi zeci de răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Poliția Capitoliului SUA întăreşte securitatea după identificarea unui complot