Antena Meniu Search
x

Poliția caută de 8 ore un bărbat care a încercat să răpească trei copii care se duceau la grădiniță, dis de dimineață, la Leipzig

Poliția caută de 8 ore un bărbat care a încercat să răpească trei copii, în dru spre grădiniță, dis de dimineață, la Leipzig. Totul s-a întâmplat într-o zonă împădurită de la periferia orașului german.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.10.2020, 14:16

Răpire copii
Poliția a declanșat o amplă acțiune de căutare,inclusiv cu elicopterele - Bild / Silvio Buerger
  • Bărbatul a smuls cel puțin un copil din mâna mamei lui.
  • Poliția îl caută inclusiv cu elicopterele.

E panică în rândul copiilor și părinților din Leipzig! Un bărbat ar fi încercat să răpească trei copii în cartierul Paunsdorf. Se spune că necunoscutul a apărut în fața unei grădinițe. Poliția desfășoară o acțiune de amploare, chiar la această oră.

"Copiii erau însoțiți de cel puțin un adult, fiecare.", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Maria Braunsdorf, la RTL. Primul raport a fost primit de poliție la 6:45 dimineața. Toate cele trei cazuri au avut loc în trei locații din pădurea Paunsdorf. Locurile unde au avul loc tentativel de răpire sunt aproape una de alta și aproape de centrul de zi Kleiner Kiebitz.

Cel puțin un copil care era pe punctul de a fi răpit e înscris a această grădiniță. Poliția a confirmat acest lucru. Potrivit unui martor, se spune că făptuitorul ar fi vorbit cu mama copilului pe drumul spre grădiniță. Când mama a vrut să se îndepărteze, bărbatul a încercat să-i smulgă copilul. Cu ajutorul unei alte femei, mama și-a putut recupera copilul înapoi. 

Poliția din Leipzig îl caută în prezent pe bărbat cu ajutorul elicopterelor, al unităților de câini și al poliției împotriva revoltelor. Ofițerii nu au încă o descriere exactă a făptuitorului. Omul ar trebui să se deplaseze pe jos, nu a fost identificat niciun mijloc de transport suspect în zonă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Poliția caută de 8 ore un bărbat care a încercat să răpească trei copii care se duceau la grădiniță, dis de dimineață, la Leipzig