Antena Meniu Search
x

Poliţiştii au făcut percheziţii în casa cuplului de canibali acuzat că a ucis 30 de oameni. Ce au găsit în garsonieră i-a îngrozit

Casa cuplului de canibali acuzat că a ucis 30 de oameni a fost vizată de percheziţii. Poliţiştii au fost martorii unor descoperiri înfiorătoare în garsonieră.

Casa cuplului de canibali acuzat că a ucis 30 de oameni a fost vizată de percheziţii. Poliţiştii au fost martorii unor descoperiri înfiorătoare în garsonieră. Au dat publicităţii şi un video.

Cuplul de ruşi acuzat că a ucis şi mâncat 30 de oameni a ajuns în arestul poliţiei. Anchetatorii, în schimb, au cercetat garsoniera, în căutare de probe. O înregistrare video arată locuinţa răvăşită în urma percheziţiei.

Cuplul de canibali făcea fotografii cu victimele

În camera îngustă, mizeră, toate lucrurile sunt împrăştiate pe jos, inclusiv fotografii. Una dintre poze arată capul unei victime, pus pe o farfurie, cu mandarine, spune presa rusă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dmitri Baksheev şi Natalia Baksheeva au comis crimele începând cu 1999 sau cel puţin aşa arată cea mai veche fotografie cu victimele lor, susţin poliţiştii ruşi. 

Dmitri Baksheev şi soţia lui, un cuplu de canibali ruşi, sunt acuzaţi că au ucis 30 de oameni

Cuplul era stabilit în Krasnodar, în sudul Rusiei. În vârstă de 42 de ani, ea a lucrat ca asistentă medicală, dar a rămas şomeră. Vecinii spun că l-ar fi cunoscut pe soţul ei, cu 7 ani mai tânăr, când era minor şi l-a luat de la orfelinat. S-a căsătorit cu el când tânărul a împlinit 18 ani.

Natalia Baksheeva, acuzată de canibalism, a fost asistentă medicală, dar a ajuns şomeră

Dmitri şi Natalia au ucis câţiva studenţi de la academia militară unde ea a lucrat ca asistentă medicală. Alte persoane, în special femei, au fost contactate pe site-urile de matrimoniale şi ucise.

Victimele cuplului de canibali din Rusia erau recrutate şi de pe site-uri de matrimoniale

Soţii canibali erau alcoolici

În garsoniera canibalilor, poliţiştii au găsit şi resturi umane. Nu este clar motivul pentru care cei doi au recurs la canibalism. Vecinii, în schimb, nu au bănuit nicio secundă.

Natalia Baksheeva şi soţul ei au practicat canibalismul cel puţin 18 ani

Vânzătoarea de la magazinul de unde cei doi îşi făceau frecvent cumpărăturile spune că nu a observat nimic suspect, doar că atât el, cât şi ea, aveau priviri bizare. Cumpărau şi consumau foarte mult alcool, mai ales după ce Natalia Baksheeva a devenit şomeră.

Canibalii au fost prinşi de la un telefon pierdut

Ultima lor victimă a fost o femeie, care a fost ucisă şi tranşată de Dmitri Baksheev. Individul şi-a făcut selfie-uri cu victima, dar a pierdut telefonul.

Dmitri Baksheev, rusul canibal din Krasnodar, a fost luat de soţia sa de la orfelinat

Accidental, un trecător, muncitor în construcţii, a găsit telefonul pe stradă. S-a îngrozit când a văzut fotografiile şi s-a dus glonţ la poliţie. Aşa a început ancheta care a descoperit unul dintre cele mai înfiorătoare acte de canibalism din istorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Poliţiştii au făcut percheziţii în casa cuplului de canibali acuzat că a ucis 30 de oameni. Ce au găsit în garsonieră i-a îngrozit