Polițistul care s-a umilit singur: s-a filmat când o femeie GOALĂ i-a furat mașina (VIDEO)

Publicat: 13.01.2017, 09:12.
Actualizat: 13.01.2017, 09:14

Un polițist din Arizona a fost protagonistul unui incident care l-a adus într-o situație ridicolă. Bărbatul a fost lăsat fără mașină, de o hoață complet dezbrăcată.

Un polițist din Arizona a fost protagonistul unui incident care l-a adus într-o situație ridicolă. Bărbatul a fost lăsat fără mașină, de o hoață complet dezbrăcată.

Scena furtului s-a consumat într-o benzinărie din Arizona. O femeie complet goală a apărut în fața mașinii polițistului american, iar bărbatul a vrut să o ajute.

Pentru că o altă mașină a intrat în benzinărie, polițistul i-a dat voie femeii să se urce în automobilul lui, pentru a nu fi văzută. Iar bărbatul s-a dus să ia o pătură, pentru a o acoperi pe tânără.

Citește și:

Însă femeia a profitat de neatenția polițistului și i-a furat mașina. Întreg momentul a fost filmat de camera video pe care omul legii o purta asupra lui.

Hoața dezbrăcată a fost prinsă câteva ore mai târziu, de colegii polițistului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.