Antena Meniu Search
x

Pompierii români, răsplătiţi de greci pentru că se luptă cu infernul din Evia: cazare gratis în Thassos, anul viitor

Pompierii români care luptă pentru stingerea incendiilor din Grecia vor fi recompensaţi pentru efortul lor. Autorităţile elene anunţă că le vor oferi românilor concedii gratuite vara viitoare.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 11:09

Acum, la muncă în Grecia, anul viitor, în concediu. Autorităţile din Grecia oferă cazare gratuită în Thassos pompierilor români

În Thassos, mai exact, acolo unde sunt aşteptaţi anul viitor pompierii care participă acum la misiunile de pe insula Evia. Autorităţile din Thassos au anunţat că pompierii vor primi un sejur gratuit de două zile, drept mulţumire pentru munca depusă acum.

"Municipalitatea Thassos, în cooperare cu Asociaţia Hoteliers Thassos şi Federaţia Camerelor, oferă pompierilor români care ajută la stingerea incendiilor forestiere din statul elen, cazare gratuită timp de două zile în vara anului următor", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Municipalităţii din Thassos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii români detaşaţi în Grecia au fost lăudaţi la unison pentru intervenţiile lor. Localnicii, jurnaliştii, dar şi prim-ministrul grec au avut doar cuvinte de laudă la adresa militarilor români.

Români a trimis 108 pompieri militari în Grecia şi 22 de autospeciale de stingere. Convoiul a ajuns pe insula Evia sâmbătă 7 august, iar duminică a avut loc şi prima misiune. Astăzi, 10 august, pompierii români sunt într-o misiune pe insula Evia şi participă cu 6 autospeciale de stingere, două cisterne şi o dronă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pompierii români, răsplătiţi de greci pentru că se luptă cu infernul din Evia: cazare gratis în Thassos, anul viitor