Antena Meniu Search
x

Prăpăd pe un drum din Timiș, după ce un microbuz și două mașini s-au izbit violent. Nouă oameni răniți, din cauza unui tânăr de 29 de ani care a depășit neregulamentar

Un accident teribil s-a produs în apropiere de Timişoara. Nouă persoane au fost rănite, după ce un microbuz și două mașini s-au făcut praf în dreptul localităţii Giarmata Vii. În cele trei autovehicule se aflau 11 persoane. Totul s-ar fi petrecut după ce șoferul uneia dintre mașini a făcut o depășire neregulamentară.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 20:22

Potrivit ISU Timiş, accidentul a avut loc marţi, la ora 17.13.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerare şi prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe Centura Giarmata Vii. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi trei ambulanţe SMURD. În sprijin intervin şi trei ambulanţe SAJ", a precizat ISU Timiş.

Nouă oameni au fost răniți

În accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, cu un total de 11 persoane.

Pe acelaşi subiect

"În urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care o persoană a rămas încarcerată", a transmis ISU Timiş.

Potrivit IPJ Timiş, accidentul a avut loc după o depăşire neregulamentară.

”Un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timişoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69”, a transmis IPJ Timiş.

În urma evenimentului 4 victime au fost transportate de către 3 ambulanțe SAJ la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și o victimă, transportată de o altă ambulanța SAJ către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara.

2 victime au fost transportate de două ambulanțe SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Alte 3 victime au fost transportate de o ambulanță SMURD și autospeciala de transport personal și victime multiple către Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Prăpăd pe un drum din Timiș, după ce un microbuz și două mașini s-au izbit violent. Nouă oameni răniți, din cauza unui tânăr de 29 de ani care a depășit neregulamentar