Antena Meniu Search
x

Video "Am frânat brusc, a tras de volan, dar tot în noi intra". Tragedie cu doi morți lângă Timișoara, după ce un VW a intrat cu viteză într-un TIR, pe contransens

Accident cumplit lângă Timișoara, pe drumul care leagă orașul de autostrada A1. Doi bărbați au murit după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un TIR. Impactul a fost atât de violent încât motorul a zburat la aproape 15 metri distanță. Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.  

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 08:25

Vezi și

Pe o ploaie torențială, pompierii încearcă să îi descarcereze pe cei doi bărbați, de 64 si 54 de ani, care se aflau în mașină. Cu câteva minute înainte au intrat într-o depășire și s-au izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus. La volanul autotrenului se afla un tânăr de 26 de ani. 

Șofer TIR: A intrat pe contrasens, doar atât am văzut. Am tras dreapta de volan. Nimic mai mult, făcea o depășire.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pasager TIR: A încercat să evite impactul, că l-am văzut că vrea să intre în noi, am frânat brusc, a tras de volan, dar tot în noi intra.  

Pe acelaşi subiect

Adrian Dragostin – Poliția Rutieră Timiș: Din primele cercetari, auto marca VW se deplasa pe DJ 691 dintre Giarmata spre Dumbrăvița, iar la un moment dat a intrat în depășirea altui vehicul, a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autotren. 

Doi bărbați au murit pe loc

Pentru bărbaţii din maşina mică nu s-a mai putut face nimic. 

Dan Viorel – ISU Timiș: În accient au fost implicate 4 persoane, dintre care au rezultat 3 victime, două dintre acestea fiind încarcerate și declarate decedate.  

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Am frânat brusc, a tras de volan, dar tot în noi intra". Tragedie cu doi morți lângă Timișoara, după ce un VW a intrat cu viteză într-un TIR, pe contransens