Antena Meniu Search
x

POVESTE incredibilă: Un bărbat condamnat la 19 ani de închisoare, dar eliberat de Obama, a fost UCIS la scurt timp după ce a ieşit din penitenciar (VIDEO)

Un bărbat a cărui sentinţă a fost comutată de fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, în ultimele luni de mandat, a fost ÎMPUŞCAT MORTAL la scurt timp după ce a fost eliberat.

Un bărbat a cărui sentinţă a fost comutată de fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, în ultimele luni de mandat, a fost ÎMPUŞCAT MORTAL la scurt timp după ce a fost eliberat.

Demarlon Thomas, în vârstă de 31 de ani, a fost ucis, la începutul acestei săptămâni, în urma unui atac armat comis asupra unei case de tranziţie (o casă destinată celor care sunt eliberaţi din închisoare) din oraşul Saginaw, statul Michigan, informează Global News.

Potrivit presei locale, doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au intrat în casa respectivă, unde se aflau mai multe persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Unul dintre ei stătea de pază, în timp ce celălalt l-a căutat pe Demarlon Thomas şi l-a executat. Ţinta lor a fost Demarlon Thomas", a declarat locotenentul David Kaiser, de la poliţia statului Michigan.

Nimeni nu a mai fost rănit în atac.

Demarlon Thomas a fost condamnat la 19 ani de închisoare, în 2008, pentru distribuţie de cocaină, după ce a fost prins în urma unei operaţiuni a poliţiei care a durat trei ani şi care a vizat demascarea unui grup infracţional cu numele "Sunny Side Gang".

Sentinţa i-a fost redusă de Obama în luna noiembrie a anului trecut, când alţi 78 de deţinuţi au beneficiat de comutări ale pedepselor primite.

În ultima zi a mandatului său, preşedintele Barack Obama a decis comutarea sentinţelor primite de 330 de deţinuţi federali, în special a celor condamnaţi pentru posesie de droguri şi infracţiuni non-violente.

Obama a redus de-a lungul celor două mandate prezidenţiale pedepsele primite de 1.715 deţinuţi din Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » POVESTE incredibilă: Un bărbat condamnat la 19 ani de închisoare, dar eliberat de Obama, a fost UCIS la scurt timp după ce a ieşit din penitenciar (VIDEO)