Antena Meniu Search
x

Video Povestea fabuloasă a Annei Sorokin, rusoaica ce a făcut milioane de euro cu o identitate falsă pe Instagram

Rusoaica Anna Sorokin, falsa milionară care a reuşit în timp record să fure milioane de dolari şi să ducă o viaţă de lux, fără să plătească nimic, a fost eliberată din închisoare. Nu este însă liberă. Nu are voie să iasă din casă şi nici să posteze pe reţelele de socializare, de care se folosea ca să racoleze victime. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 10.10.2022, 23:17

Vezi și

Regina escrocheriilor, cum a fost supra-numită, are de plătit o cauţiune de 10.000 de dolari. În plus, trebuie să poarte la gleznă o brăţară de urmărire, ca să poată fi supravegheată non-stop de agenţii serviciului de imigrare din Statele Unite. Autorităţile nu mai au încredere în ea şi în scuzele ei.

Anna Sorokin: Îmi cer iertare pentru greşelile pe care le-am făcut.

Cu lacrimi în ochi, dar cu milioane de dolari furaţi. Aşa a apărut Anna Sorokin în faţa judecătorilor, în 2019, când a fost condamnată până la 12 ani de închisoare pentru viaţa luxoasă pe care şi-o asigurase prin escrocherii. 

Anna Sorokin a făcut milioane de dolari cu o identitate falsă

Pe acelaşi subiect

Povestea fabuloasă a rusoaicei a început în Germania, unde s-a mutat şi a inventat o identitate falsă. A pretins că este Anna Delvey, moştenitoarea unui imperiu de peste 60 de milioane de dolari. A folosit Instagramul ca să devină celebră. Statutul i-a adus invitaţii în călătorii cu avioane private, a locuit în palate din Manhattan în numele viitoarei averi şi a luat împrumut sume colosale pe care nu le-a restituit. 

Anul trecut a fost eliberată pentru bună purtare, dar nu s-a bucurat mult de libertate. Poliţia imigraţiei a dus-o la închisoare după numai şase luni. De după gratii, rusoiaca a sfidat lumea încă o dată.

- Nu ai explicat niciodată de unde ai acei bani.

- Nici eu nu întreb niciodată oamenii de unde au bani. Şi am ştiut că oamenii vor proceda la fel. Nu îmi pasă.

Poate singurii bani câştigaţi cinstit sunt cei 320.000 de dolari, pe care Netflix i-a oferit rusoaicei în schimbul unui serial inspirat din povestea ei. Aventura a avut un succes enorm: peste trei miliarde de minute de vizionare în prima săptămâna de la lansare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Povestea fabuloasă a Annei Sorokin, rusoaica ce a făcut milioane de euro cu o identitate falsă pe Instagram