Antena Meniu Search
x

Povestea lui Elvis Presley, bărbatul din Ţara Galilor condamnat la închisoare pentru că a încercat să batjocorească o adolescentă de 14 ani

Elvis Presley, un bărbat din Ţara Galilor care nu are nicio legătură, în afară de cea de nume, cu renumitul artist, a fost condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare, după ce a încercat să batjocorească o adolescentă de 14 ani.

de Redactia Observator

la 05.02.2021, 10:30

Elvis Presley are 55 de ani
Elvis Presley ar putea fi eliberat după ceva mai mult de un an petrecut în închisoare - Media Wales via Daily Star
  • Elvis Presley a fost prins graţie unui grup care se ocupă cu depistarea celor care caută să întreţină relaţii intime cu minore.

Elvis Presley a luat legătura cu adolescenta prin intermediul unui site de socializare, neştiind că, de fapt, stă de vorbă cu membrul unei grupări care se ocupă cu depistarea celor care încearcă să întreţină relaţii intime cu minore.

Conform Daily Star, cele două părţi au făcut schimb de mesaje pe o perioadă de aproximativ două săptămâni în luna decembrie a anului trecut.

Bărbatul i-ar fi transmis minorei intenţiile sale clare şi i-ar fi solicitat prezentarea unor imagini nepotrivite, dar şi să-i trimită elemente de lenjerie intimă.

În cele din urmă, Elvis Presley şi-a luat inima în dinţi şi i-a solicitat minorei să-l viziteze la apartamentul său din Carmarthen.

Însă, în loc să-şi îndeplinească fanteziile nepotrivite cu adolescenta de 14 ani, Elvis Presley a avut parte de o surpriză de proporţii, peste el pătrunzând în apartament mai mulţi membri ai grupării care se ocupă cu depistarea celor care încearcă să întreţină relaţii intime cu minore.

Bărbaţii l-au imobilizat pe Elvis Presley şi au solicitat intervenţia de urgenţă a poliţiştilor.

Elvis Presley a scăpat cu o pedeapsă mică

Oamenii legii au descoperit în apartamentul suspectului numeroase elemente compromiţătoare.

Cu toate acestea, bărbatul nu a putut fi judecat decât pentru tentativă de a întreţine relaţii intime cu o minoră, astfel că a fost condamnat la doar doi ani şi trei luni de închisoare cu executare.

Mai mult, pentru că a recunoscut, în faţa magistraţilor, că se afla deja în registrul cu prădători sexuali, pentru că a regretat incidentul şi pentru că avocatul lui a pus întreaga poveste pe o serie de probleme mentale, Elvis Presley a obţinut posibilitatea de a fi eliberat condiţionat după ce execută o jumătate din pedeapsă, ceea ce înseamnă că ar putea fi eliberat după ce petrece doar ceva mai mult de un an în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Povestea lui Elvis Presley, bărbatul din Ţara Galilor condamnat la închisoare pentru că a încercat să batjocorească o adolescentă de 14 ani