Antena Meniu Search
x

Povestea lui Lady Diana, pe marele ecran

Printesa Diana, o femeie fascinanta cu un destin tragic in familia regala britanica. O poveste de viata care impresioneaza si acum la 16 ani de la moartea violenta a celei supranumita Printesa Inimilor, intr-un accident de masina la Paris

Vezi și

Acum, insa, destinul ei tragic prinde viata pe marele ecran, iar Naomi Watts are rolul principal. Trailer-ul mult asteptat al peliculei a fost dat publicitatii ieri.

Ecranizarea prezinta ultimii ani din viata printesei Diana, din momentul divortului si al incercarii ei de a se desprinde de palatul Buckingam, pana la moartea prematura. Iar cea care a primit sarciana grea de a o interpreta este actrita britanica Naomi Watts. “E un rol riscant, dar e o parte extrem de importanta a istoriei noastre. E o poveste care trebuie spusa. Am simtit ca e femeie fascinanta. Dar in acelasi timp e o situatie delicata pentru ca baietii ei sunt prin preajma”.

Si pentru a fi sigura ca totul iese ca la carte, actrita s-a pregatit intens pentru rol, cu multe luni inainte de incepe filmarile. “Am citit toate biografiile ei, am analizat fiecare cadru filmat cu ea, am ascultat cu saptamanile acel interviu cu Martin Bashir. Sunt multe lucruri care s-au petrecut in viata ei intima, iar aceasta poveste este axata pe acest aspect. Filmul se concentreaza pe povestea de iubire intre ea si Hasnat Khan, chirurgul pakistanez”.

Premiera filmului "Diana" va avea loc pe 20 septembrie in Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Povestea lui Lady Diana, pe marele ecran