Antena Meniu Search
x

Povestea pictorului care şi-a pus capăt zilelor, după despărţirea de iubită

Paul Chatterton, un pictor extrem de apreciat în Anglia, s-a sinucis la numai 29 de ani, după ce s-a despărţit de iubita sa.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.11.2020, 13:47

Pictorul s-a sinucis în casa sa din Hull, Anglia
Pictorul s-a sinucis la numai 29 de ani - Facebook via Hull Daily Mail
  • Pictorul avea doar 29 de ani când şi-a pus capăt zilelor.
  • Pictorul s-a sinucis în luna mai.

Tragedia s-a petrecut în luna mai, însă autorităţile engleze au avut nevoie de aproximativ şase luni pentru a clasa dosarul morţii lui Chatterton, confirmând verdictul de sinucidere.

Conform Hull Daily Mail, Paul şi fosta lui iubita s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani, dar s-au cuplat abia anul trecut.

Relaţia a durat mai puţin de un an, iar în aprilie anul acesta tânăra a decis să se despartă de Paul.

Bărbatul nu a reuşit să treacă peste situaţie.

A intrat în depresie şi şi-a întrebat în continuu prietenii şi rudele de ce ar fi recurs tânăra la un asemenea gest, de a se despărţi de el.

Paul a insistat în mai multe rânduri să o facă pe tânără să se revadă cu el, însă o discuţie în contradictoriu, prin sms-uri, a pus capăt oricărei speranţe.

Pe 18 mai, Paul ar fi trebuit să meargă la mama lui pentru a bea împreună ceai, însă acesta nu a mai ajuns.

Mama lui Paul a apelat la un prieten al fiului ei, Peter Lyons, pentru a verifica ce se întâmplă la casa pe care Paul şi-o cumpărase în Hull, în 2015.

Peter a spart uşa, când a văzut un bilet pe trepte. A urcat în dormitor şi l-a văzut pe Paul fără suflare. A informat-o pe mama acestuia de cele găsite la faţa locului şi a chemat paramedicii care, însă, nu au mai putut decât să constate decesul.

La circa şase luni de la producerea tragediei, autorităţile engleze au confirmat verdictul de sinucidere şi au precizat că nimeni nu poate fi tras la răspundere, în mod direct, de moartea tânărului de numai 29 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Povestea pictorului care şi-a pus capăt zilelor, după despărţirea de iubită