Antena Meniu Search
x

Pregătiri pentru Crăciun în toi la Vatican! Un brad adus din Polonia a fost montat în Piaţa San Pietro

Un brad adus tocmai din Polonia a fost montat ieri, în centrul Pieţei San Pietro.

Vezi și

Un brad adus tocmai din Polonia a fost montat ieri, în centrul Pieţei San Pietro. Spre uimirea localnicilor şi a turiştilor, pomul de anul acesta are şi o particularitate: nu are vârf.

Înalt de 21 de metri şi plantat acum aproape 60 de ani, bradul de Crăciun a sosit la Vatican după o călătorie de 12 zile, cu un tir special. 

Monika Rybka, reprezentant al companiei care a transportat bradul: "Ultimul brad din Polonia a fost adus aici, în urmă cu 20 de ani. Aşa că este un lucru special că şi noi am putut face asta. Ne încălzeşte sufletele când ne gândim că va sta aici, de Crăciun."

Însă, tradiţionala Stea a Nordului nu va mai împodobi vârful bradului de la Vatican, anul acesta. 

Monika Rybka, reprezentant al companiei care a transportat bradul: "Bradul nostru are ceva special pentru că, după cum puteţi vedea, nu are vârf. În urmă cu câţiva ani, a venit o furtună puternică, iar un fulger a lovit bradul. Din acest motiv, nu are vârf."

Pomul de Crăciun urmează să fie împodobit, iar instalaţiile acestuia vor fi aprinse în cadrul unei ceremonii, pe 7 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Pregătiri pentru Crăciun în toi la Vatican! Un brad adus din Polonia a fost montat în Piaţa San Pietro