Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pregătirile sunt în toi pentru carnavalul din Rio

Emoţii au şi brazilienii. Au mai rămas trei săptămâni până la carnavalul din Rio. Şi încă nu sunt gata toate costumele pentru petrecăreţi

de Redactia Observator

la 23.01.2015 , 08:28

Emoţii au şi brazilienii. Au mai rămas trei săptămâni până la carnavalul din Rio. Şi încă nu sunt gata toate costumele pentru petrecăreţi

Au mai rămas doar trei săptămâni până când străzile din Rio de Janeiro vor arăta aşa. Se anunţă o explozie de muzică şi culoare.

Între timp, pregătirile sunt în toi. Atât în sălile de antrenament ale şcolilor de samba, cât şi în fabricile în care sunt croite ţinutele pentru Carnavalul de la Rio.

Vezi și

În această fabrică se fac măşti pentru Carnavalul de la Rio de aproape şase decenii.

Măştile cu figurile oamenilor politici, printre care şi cea a preşedintelui Braziliei, sunt unele dintre cele mai bine vândute articole. Desigur, la mare căutare sunt şi măştile de zombi, vampiri sau supereroi.

Totuşi, dintre cei care merg la carnaval cei mai mulţi preferă să poarte costume viu colorate, nu măşti. Aşa că angajaţii s-au reprofilat.

Şi anul acesta avem un record de oameni care au cerut să le facem măşti personalizate. Iar noi suntem singurii care fac asta, pentru că, sincer, e foarte multă muncă. Şi nu toată lumea vrea să o facă.

În perioada Carnavalului, Olga împreună cu cei 25 de angajaţi face mai mult de trei sute de mii de măşti şi costume.

Carnavalul de la Rio de Janeiro va începe pe 13 februarie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Pregătirile sunt în toi pentru carnavalul din Rio