Antena Meniu Search
x
LIVE

Premiu de 1 milion de dolari doar pentru persoanele vaccinate. Țara care organizează loteria

Statele americane se întrec în beneficii care mai de care mai atractive pentru a convinge 70% din populaţie să se vaccineze până la 4 iulie. Guvernatorul din Ohio a anunţat că până pe 23 iunie se vor organiza săptămânal loterii la care pot participa doar adulţii vaccinaţi. Câştigătorul marelui premiu va primI 1 milion de dolari.

De Redactia Observator la 13.05.2021, 15:52
Premiu de peste 1 milion de dolari doar pentru persoanele vaccinate. Țara care organizează loteria
Un american este vaccinat anti-Covid - Getty Images

Statul american Ohio va acorda premii în numerar de 1 milion de dolari pentru cinci persoane vaccinate anti-Covid-19, ca parte a unei loterii lansate pentru a stimula vaccinarea. Guvernatorul Ohio, Mike DeWine, a declarat că doar rezidenții adulți care au făcut vaccinul vor fi eligibili pentru extragere. Primul dintre cele cinci trageri la sorți săptămânale va fi anunțat pe 26 mai. El a spus că loteria este finanțată din fondurile de ajutor pentru coronavirus de la guvernul federal. Un lider mondial la vaccinare, SUA au administrat cel puțin o doză de vaccin pentru 58,7% din populația adultă.

Şi părinţii sunt motivaţi să îşi vaccineze copiii. O loterie separată pentru cei sub 18 ani va pune la bătaie mai multe burse de studiu. Servicile de ride-sharing Uber şi Lyft participă şi ele la campania şi oferă servicii gratuite pentru deplasarea la centrele de vaccinare până la 4 iulie, Ziua Independenţei. Peste 58% din populaţia adultă din Statele Unite a fost vaccinată însă numărul celor care se programează pentru imunizare este în scădere pe întreg teritoriul american.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Premiu de 1 milion de dolari doar pentru persoanele vaccinate. Țara care organizează loteria