Antena Meniu Search
x

GAFA lui Obama: selfie la funeralii cu șefa guvernului danez și David Cameron

Peste 60 de mii de oameni au participat la ceremonia dedicată lui Nelson Mandela. Dar trei dintre ei au fost protagoniştii unor imagini care au devenit virale.

Vezi și

Sunt imaginile care mai întâi au amuzat, apoi au scandalizat lumea: preşedintele Statelor Unite ale Americii şi doi premieri se distrează ca nişte liceeni la ceremonia de absolvire.

Au devenit, rapid, cele mai mediatizate secvenţe de la comemorarea lui Nelson Mandela.

Flirtul la nivel înalt din tribuna oficială a început la scurt timp după sosirea cuplului Obama.

Iniţial, Barack Obama i-a acordat soţiei toată atenţia sa. Ceva mai târziu, premierul danez Helle Thorning-Schmidt monopoliza interesul şi zâmbetele liderului de la Casa Albă.

Dintr-una într-alta, premierul danez a început să îşi facă autoportrete, cu telefonul mobil. Iar Barack Obama şi premierul britanic David Cameron făceau tot posibilul să intre în cadru.

Aproape, mai aproape, extrem de aproape de frumoasa Helle Thorning-Schmidt. Deloc protocolar, daneza l-a mângâiat tandru pe obraz pe premierul britanic. Totul, sub privirea cruntă a lui Michelle Obama, mai îngheţată decât sloiurile din Groenlanda.

Fotografiile au provocat reacţii împărţite.

Criticii spun că a fost o lipsă de respect din partea celor 3 oameni politici să se distreze la un astfel de eveniment. Alţii au spus că sobrietatea nu îşi avea locul acolo unde zeci de mii de oameni cântau şi dansau în memoria lui Nelson Mandela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » GAFA lui Obama: selfie la funeralii cu șefa guvernului danez și David Cameron