Antena Meniu Search
x

Prezentator TV, rămas văduv, impresionat de gestul unui necunoscut. Soția lui a murit la 3 zile după ce a fost diagnosticată cu cancer

Prezentatorul Sky Sports, Simon Thomas, a împărtășit pe Instagram surpriza pe care a trăit-o la câteva luni de la moartea soției sale, diagnosticată cu leucemie

Prezentatorul Sky Sports, Simon Thomas, a împărtășit pe Instagram surpriza pe care a trăit-o la câteva luni de la moartea soției sale, diagnosticată cu leucemie.

Gemma, soția lui Simon Thomas, a decedat în noiembrie anul trecut, la trei zile după ce a primit diagnosticul de leucemie acută mieloidă, un tip de cancer al sângerului și măduvei osoase.

Rămas neconsolat după moartea soției, la fel ca fiul lor, Ethan, Simon a încercat să-și încurajeze fiul, punându-i în fiecare zi în ghiozdanul de școală un bilețel în care își arăta dragostea pentru el și îi scria mesaje de încurajare.

Pe acelaşi subiect

Dar, astăzi, Simon a avut parte de o surpriză uriașă, a dezvăluit chiar el pe Instagram.

"Biletul de astăzi este un pic diferit. După ce Gemma a murit, am fost mișcat de sprijinul și mesajele pe care le-am primit de la oameni pe care îi cunosc, dar și oameni pe care nu-i cunosc, dar care sunt alături de mine în aceste momente. Un tip numit Dan Ritchie, pe care nu l-am întâlnit, mi-a văzut bilețele pe care i le scriam lui Ethan și a simțit că am și eu nevoie de ele, pentru a mă încuraja și pentru a putea continua atunci cînd simt că aș renunța la tot. Așă că mi-a scris un bilețel pentru fiecare zi - pentru fiecare zi a anului care abia a început. Asta pentru mine este ca o lumină în întuneric", a scris Simon.

Prezentatorul Sky Sports a postat și o imagine cu cele aproape 350 de bilețele pe care le-a primit și pe care trebuie să le citească unul cîte unul. 

Pe biletul primit azi scrie: "Știm că toți cei din ceruri te aclamă astăzi, Simon".

Gestul făcut de necunoscut a generat un val de aprecieri printre prietenii și colegii lui Simon.

"Wow. Wow. Wow.  Bunătatea care există în lume poate fi copleșitoare. Dan. Oricine ai fi, oriunde ai fi, avem nevoie de mulți ca tine în lume", a scris Jake Humphrey pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Prezentator TV, rămas văduv, impresionat de gestul unui necunoscut. Soția lui a murit la 3 zile după ce a fost diagnosticată cu cancer