Antena Meniu Search
x

Video Prima apariţie în public a prinţesei de Wales, după operaţia abdominală. Cum a fost fotografiată Kate Middleton

Prima apariţie în public a prinţesei de Wales, după operaţia abdominală suferită în luna ianuarie, i-a luat prin surprindere pe britanici.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 17:52

Prima apariţie în public a prinţesei de Wales, după operaţia abdominală. Cum a fost fotografiată Kate Middleton
Prima apariţie în public a prinţesei de Wales, după operaţia abdominală. Cum a fost fotografiată Kate Middleton - Profimedia

Catherine a fost fotografiată în maşină alături de mama ei în apropierea Castelului Windsor. Este prima imagine cu prinţesa şi vine după o lungă perioadă de speculaţii privind starea ei de sănătate.

Catherine a fost fotografiată în maşină alături de mama ei în apropierea Castelului Windsor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După intervenţia chirugicală suferită pe 16 ianuarie, palatul Kensington a anunţat că acesta îşi va relua îndatoririle regale abia în perioada Paştelui. Detaliile despre starea prinţesei nu au fost dezvăluite publicului, însă comunicatul a precizat că NU este vorba despre cancer.

De altfel, la doar câteva zile după acest anunţ, regele Charles a fost diagnosticat cu această maladie pentru care a şi început tratamentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Prima apariţie în public a prinţesei de Wales, după operaţia abdominală. Cum a fost fotografiată Kate Middleton