Antena Meniu Search
x

Prima cafenea cu pisici din Slovenia

Iubitorii de pisici din Slovenia au acum la dispoziţie prima cafenea în care se pot bucura de compania unor feline prietenoase. Localul, creat după modelul unuia de la Viena, se bucură deja de mult succes, la doar câteva zile de la deschidere

Vezi și

Iubitorii de pisici din Slovenia au acum la dispoziţie prima cafenea în care se pot bucura de compania unor feline prietenoase.  Localul, creat după modelul unuia de la Viena, se bucură deja de mult succes, la doar câteva zile de la deschidere

"Cat Caffe" se mândreşte cu faptul că este primul "local cu pisici" din întreaga regiune balcanică. Înainte de a-l deschide, patronul a vizitat o cafenea de acelaşi gen, de la Viena, s-a documentat temeinic şi în cele din urmă a angajat, pe lângă chelneri, şi câteva pisici cât mai simpatice.

Ele se plimbă sau pur şi simplu lenevesc printre mese sau pe mobile create special pentru ele şi se lasă, cu bunăvoinţă, mângâiate de clienţi. Iar cafeneaua nu se poate plânge că duce lipsă de vizitatori, atraşi fie de iubirea faţă de pisici, fie de curiozitate, fie de alte motive.

Patronul are mare grijă de bunăstarea felinelor. Ele sunt protejate printr-un regulament destul de sever, dar acceptat fără probleme de toţi clienţii.

Vizitatorii nu au voie nici să-şi aducă pisicile de acasă, deşi, poate, cele din cafenea s-ar bucura să cunoască şi alte feline. Motivul este de ordin sanitar: pisicile de la Cat Caffe sunt monitorizate regulat de un veterinar, dar trebuie ferite de orice eventual virus adus de afară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prima cafenea cu pisici din Slovenia