Antena Meniu Search
x

Foto Prima fotografie la bustul gol cu actorul transgender Elliot Page de când a suferit operația de extirpare a sânilor

Actorul transgender Elliot Page și-a împărtășit bucuria de a poza la bustul gol pentru prima dată de când a suferit operația de extirpare a sânilor. De asemenea, fotografia a fost postată pe Instagram la cinci luni după ce a dezvăluit public că toată viața și-a dorit să fie bărbat.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.05.2021, 16:28

Prima fotografie cu actorul transgender Elliot Page de când a suferit operația de extirpare a sânilor
Prima fotografie cu actorul transgender Elliot Page de când a suferit operația de extirpare a sânilor - Elliot Page via Instagram

Starul din Juno, în vârstă de 34 de ani, a marcat luni un moment important pe contul său de Instagram, când a postat o fotografie zâmbitoare, la bustul gol. Actorul și-a expus corpul după operația de extirpare a sânilor.

Postarea a fost inundată de comentarii de susținere ale colegilor săi de la Hollywood, inclusiv Miley Cyrus, Nina Dobrev și colegul său din Umbrella Academy, Justin Cornwell, care s-a grăbit să laude forma fizică excelentă a vedetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Omule, văd de ce m-ai învins la antrenament!'', a scris Justin, în timp ce Nina a adăugat: ''Arăți uimitor...și mai ales fericit''. Miley a lăudat, de asemenea, apariția lui Elliot.

Pe acelaşi subiect

Ultima postare a lui Page vine la doar două săptămâni după ce a vorbit despre operația care i-a schimbat viaţa, explicând că a ales să se deschidă în speranța că le va arăta şi altora cum o astfel de recunoaştere publică poate chiar să le salveze viaţa.

''Am vrut să vorbesc despre asta din câteva motive'', a spus el. ''Am vrut să le împărtășesc oamenilor cât de mult mi-a schimbat viața. Și vreau ca oamenii să știe că nu doar pentru mine s-a schimbat viaţa, dar cred că se poate salva viaţa pentru atât de mulți oameni'', a adăugat actorul.

Procedura este de obicei efectuată la bărbații transgender care au început deja să fie supuși terapiei hormonale, fiind utilizată pentru a crea caracteristici mai masculine, cum ar fi o voce mai profundă, creșterea părului facial, creșterea musculaturii și redistribuirea grăsimii. 

Încă din adolescenţă şi-a dorit să fie bărbat

Anul trecut, Elliot a dezvăluit public că toată viața și-a dorit să fie bărbat. Acesta a recunoscut că este de fapt transgender și a cerut ca lumea să i se adreseze cu pronumele masculin ''el''. Reflectând asupra copilăriei sale, Page a descris pubertatea drept un ''iad total'', amintind de ''disconfortul profund'' pe care l-a simțit în legătură cu schimbările fizice prin care trecea. Acesta s-a plâns că în adolescenţă a fost nevoit să poarte îmbrăcăminte pentru fete, aspect care l-a făcut să se simtă ''bolnav''.

Mai mult, actorul susţine că nici măcar nu se poate uita la fotografiile sale în rochia de epocă Jean-Louis Scherrer pe care a purtat-o ​​la Oscar pe covorul roșu, atunci când a fost nominalizat pentru cea mai bună actriță.

De când a făcut tranziția, vedeta din Juno a spus că, pentru prima dată în viața sa, s-a putut simți fericit în propriul său corp, potrivit Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Prima fotografie la bustul gol cu actorul transgender Elliot Page de când a suferit operația de extirpare a sânilor