Antena Meniu Search
x

Prima reacţie a Kievului după interviul lui Putin cu Tucker Carlson: Este o încercare de a legitima agresiunea rusă

Interviul lui Vladimir Putin cu Tucker Carlson. Kievul a condamnat vineri interviul luat preşedintelui rus Vladimir Putin de jurnalistul conservator american Tucker Carlson, considerându-l o încercarede a legitima agresiunea rusă.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 17:20

Prima reacţie a Kievul după interviul lui Carlson cu Putin: Este o încercare de a legitima agresiunea rusă
Prima reacţie a Kievul după interviul lui Carlson cu Putin: Este o încercare de a legitima agresiunea rusă - Profimedia

Consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak a condamnat vineri interviul luat preşedintelui rus Vladimir Putin de jurnalistul conservator american Tucker Carlson, considerându-l "o încercare incontestabilă" de a legitima agresiunea militară rusă împotriva Ucrainei şi consecinţele acesteia, transmite EFE, citat de Agerpres. 

"Orice conversaţie/interviu cu entitatea (sic) Putin este o încercare incontestabilă de a legaliza regulile canibalului rus (asasinate în masă, violenţă exemplară, confiscarea/furtul proprietăţilor altor, distrugere) în tradiţia politică occidentală", a scris pe contul său de socializare X (fostă Twitter)

Podoliak, cunoscut pentru mesajele sale filosofice privind problemele politice actuale şi care acţionează adesea ca purtător de cuvânt neoficial al administraţiei preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Podoliak a adăugat că "încercarea" lui Putin de a "justifica" genocidul ucrainenilor nu schimbă realitatea războiului şi nici nu "readuce Rusia la civilizaţie".

Fosta vedetă a reţelei conservatoare Fox News, Tucker Carlson, a difuzat joi un interviu controversat cu Putin în care liderul de la Kremlin a încercat să explice raţiunea din spatele invadării Ucrainei.

În interviul de peste două ore, Vladimir Putin i-a spus, între altele, lui Carlson că o înfrângere a Rusiei în Ucraina este "imposibilă" şi că exclude ideea invadării Poloniei sau Letoniei, două state în care ţara sa "nu are interese"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Prima reacţie a Kievului după interviul lui Putin cu Tucker Carlson: Este o încercare de a legitima agresiunea rusă