Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Putin, atac direct la adresa SUA în interviul cu Tucker Carlson: "Nu ai nimic mai bun de făcut decât să lupţi în Ucraina? Pentru ce?"

Război în Ucraina. Vladimir Putin şi Tucker Carlson au fost în centrul atenţiei aseară! Jurnalistul a publicat mult-aşteptatul şi controversatul interviu cu liderul de la Kremlin. La aproape doi ani de la începutul războiului din Ucraina, Vladimir Putin rămâne încrezător şi susţine cu fermitate că o înfrângere a Rusiei în conflictul cu Ucraina este imposibilă. Pe parcursul întregului interviu, preşedintele rus a criticat de mai multe ori sprijinul pe care Statele Unite îl oferă Ucrainei.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 08:53

Vezi și

Aşteptarea a luat sfârşit! Aseară, a apărut interviul cu Vladimir Putin, care a stat față-n față cu jurnalistul american Tucker Carlson. Cei doi au povestit mai bine de două ore, iar Putin a vorbit despre relaţiile actuale cu Statele Unite în contextul războiului cu Ucraina. Preşedintele Rusiei spune că acesta ar putea fi foarte uşor încheiat dacă Joe Biden ar respecta nişte condiţii. "Daca vrei să opreşti luptele, trebuie să te opreşti din a mai furniza arme. S-ar termina totul în câteva săptămâni. Aşa am putea ajunge la un acord asupra unor condiții", a declarat Vladimir Putin.

Vladimir Putin susţine că Rusia şi-a dorit să intre în NATO, însă s-a lovit de un refuz

Putin mai spune că nu înţelege de ce soldaţii americani ar trebui să lupte pe front în Ucraina. Liderul de la Kremlin a declarat ca nu a mai vorbit cu Joe Biden din anul 2022, iar tensiunile pe plan internaţional riscă să escaladeze. "Dacă cineva are dorința de a trimite trupe în Ucraina în mod regulat, acest lucru ar aduce cu siguranță omenirea în pragul unui conflict global serios. Acest lucru este evident. Are nevoie de asta Statele Unite? Pentru ce? Nu aveți nimic mai bun de făcut? Aveți probleme la granița voastră. Nu ai nimic mai bun de făcut decât să lupţi în Ucraina? Nu ar fi mai bine să negociezi? Nu ar fi mai bine sa negociezi cu Rusia? Să ajungi la o înţelegere?", a declarat Vladimir Putin.

Vladimir Putin susţine că Rusia şi-a dorit să intre în NATO, însă s-a lovit de un refuz. Printre dezvăluiri se numără şi faptul că, susţine el, Statele Unite ale Americii sunt controlate de CIA. Şi nu a ratat ocazia de a se lăuda cu cele mai peformante rachete supersonice. Ajunşi la această discuţie, jurnalistul american l-a întrebat pe preşedinte despre temutul război nuclear. "Cel puțin așa se vorbește. NATO încearcă să îşi intimideze oamenii cu o ameninţare a Rusiei, care nu există. Asta este evident. Iar oamenii care gândesc, analiștii, cei care fac politică adevărată, oamenii deștepți, înțeleg foarte bine că asta este ceva fals", a declarat Vladimir Putin.

Acesta este primul interviu dat de Vladimir Putin unui jurnalist occidental de la invazia Rusiei în Ucraina, în februarie 2022. Pe parcursul discuţiei, liderul de la Kremlin a trecut în revistă lecţii de istorie, dar şi dezvăluiri neaşteptate. Mulţi critici sunt de părere că scopul interviului are la bază mize politice. Mai precis, totul ar fi o promovare a campaniei lui Donald Trump, unul dintre apropiaţii lui Carlson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 18 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin, atac direct la adresa SUA în interviul cu Tucker Carlson: "Nu ai nimic mai bun de făcut decât să lupţi în Ucraina? Pentru ce?"