Antena Meniu Search
x

Incendiile din California fac prima victimă. O femeie a murit într-un accident cumplit, după ce şi-a pierdut conştiinţa din cauza fumului

Incendiile de vegetaţie din California au făcut prima victimă. O femeie în vârstă a murit într-un accident rutier, după ce-şi pierduse conștiența.

Vezi și

Incendiile de vegetaţie din California au făcut prima victimă. O femeie în vârstă a murit într-un accident rutier, după ce-şi pierduse conștiența din cauza arsurilor şi a inhalării fumului.

Cele şase incendii simultane de pe teritoriul statului au mistuit peste 500 de locuinţe, au distrus culturi de avocado, crescătorii de cai, crame şi un complex rezidenţial destinat pensionarilor.

Vremea rămâne o provocare pentru cei aproape 10 mii de pompieri care se luptă de mai multe zile cu flăcările. Peste 200 de mii de persoane s-au văzut obligate să fugă ca să rămână în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Incendiile din California fac prima victimă. O femeie a murit într-un accident cumplit, după ce şi-a pierdut conştiinţa din cauza fumului