Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la tragedia din Mexic. O copilă de 13 ani se zbate între viață și moarte după ce a sărit din balonul cu aer cald. Părinții au murit arși de vii

Au apărut primele imagini cu victimele care și-au pierdut viața în Mexic, după ce un balon cu aer cald a luat foc. O familia a fost destrămată, iar un copil a rămas orfan. Cei doi oameni care au murit în urma tragediei erau căsătoriți și aveau o fiică în vârstă de 13 ani care a sărit din balon pentru a-și salva viața.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 20:12

Vezi și

Jose Nolasco, 50 de ani, și soția sa Viridiana Becerril, 39 de ani, au murit arși de vii după ce balonul cu aer cald a izbucnit în flăcări în jurul orei 8:00 dimineața, ora locală. Fiica lor, Regina Itzani, în vârstă de 13 ani, se află acum în spital cu un braț rupt și arsuri de gradul doi, dar medicii cred că va supraviețui incidentului care i-a răpit părinții și care o va marca pe viață, relatează Mirror

Călătoria trebuia să fie o surpriză pentru ziua de naștere a Viridianei

Tânăra s-a rănit după ce a sărit din balon pentru a-și salva viața, deasupra ruinelor prehispanice din Teotihuacan, la nord de Mexico City. Astăzi, o fotografie a familia, făcută cu câteva momente înainte ca balonul cu aer cald să ia foc, a apărut pe rețelele de socializare.

Călătoria trebuia să fie o surpriză pentru ziua de naștere a Viridianei, pe care soțul și fiica ei au organizat-o până la cel mai mic detaliu. Nu știau însă că avea să fie ultimul lor moment împreună. Reyna Gloria Sarmiento, bunica Reginei, a declarat presei locale că tinerei încă nu I s-a spus că și-a pierdut părinții.

Pe acelaşi subiect

„A fost ziua de naștere a fiicei mele Viridiana, mama Reginei, și au pregătit această plimbare ca o surpriză pentru ea”, a spus Reyna, mama femeii care a murit.

Imaginile tragediei surprinse de un privitor au arătat balonul cu aer cald dezumflandu-se în timp ce flăcările au cuprins coșul. Martorul a putut fi auzit spunând „Doamne, cad oameni” în timp ce o persoană este văzută cum cade la pământ. Nu a fost imediat clar dacă acea persoană era Regina sau pilotul balonului cu aer cald, despre care se spune că ar fi fost a doua persoană care a sărit din coș, când acesta a fost cuprins de flăcări.

O anchetă asupra tragediei este în desfășurare. Primele rapoarte ale anchetei spun că tragedia ar fi putut fi declanșată de o defecțiune a sistemului de stocare a combustibilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Primele imagini de la tragedia din Mexic. O copilă de 13 ani se zbate între viață și moarte după ce a sărit din balonul cu aer cald. Părinții au murit arși de vii