Antena Meniu Search
x

Video Scene dramatice în Mexic. Doi morți şi un copil grav rănit, după ce un balon cu aer cald a luat foc. Au sărit în gol, disperați să scape din calea flăcărilor

Doi oameni au murit şi un copil a fost grav rănit după ce balonul cu aer cald în care se aflau a luat foc. Incidentul a avut loc în Ciudad de Mexico, iar poliţia a anunţat că au sărit în gol după ce au văzut că flăcările au cuprins coşul balonului. Minorul a suferit răni de gradul doi şi se află la spital. Cauza incendiului nu a fost făcută publică momentan.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 12:46

Vezi și

În imaginile video înregistrate de turişti se vede nacela balonului în flăcări, în aer. Potrivit unei informări a Armatei şi Gărzii Naţionale, incendiul s-a produs sâmbătă dimineaţă, la ora 8.30. Procuratura a explicat că, din cauza focului, ”membrii echipajului” s-au aruncat în gol din nacelă. Autorităţile nu au informat dacă la bord se mai aflau şi alte persoane.

Oamenii au sărit în gol după ce au văzut că flăcările au cuprins coşul balonului

Nacela balonului, care lua altitudine, pare să fie învăluită de flăcări dintr-o dată, în timp ce continuă să urce. În videoclipuri se aude cum turiştii strigă îngroziţi.

În fiecare zi, Teotihuacan, una dintre cele mai importante zone arheologice din ţară, primeşte mii de turişti. Călătoriile cu balonul cu aer cald sunt obişnuit şi mai multe firme oferă acest serviciu în zonă. Astfel de accidente nu au loc des, cu toate că se întâmplă uneori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Scene dramatice în Mexic. Doi morți şi un copil grav rănit, după ce un balon cu aer cald a luat foc. Au sărit în gol, disperați să scape din calea flăcărilor