Antena Meniu Search
x

Prim-ministrul neo-zeelandez Jacinda Ardern, pozitivă la Covid

Prim-ministrul neo-zeelandez Jacinda Ardern, lăudată pentru gestionarea crizei sanitare legate de pandemia de coronavirus, a fost testată pozitiv la Covid-19, au anunţat sâmbătă serviciile sale, scrie AFP.

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 13:25

- Profimedia Images

Simptomele sale sunt "moderate" şi respectă o carantină de şapte zile la domiciliu, a spus guvernul într-un comunicat. Ardern, care a publicat pe Instagram o fotografie cu testul ei pozitiv, este izolată de duminică, după ce şi partenerul ei Clarke Gayford a contractat virusul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noua Zeelandă a aplicat una dintre cele mai restrictive politici din lume pentru a stopa epidemia din 2020 şi bilanţul său este de 892 de decese, printre cele mai scăzute între naţiunile dezvoltate. 

Arhipelagul înregistrează totuşi o apariţie a variantei Omicron de la relaxarea restricţiilor în martie, cu peste 50.000 de cazuri înregistrate săptămâna trecută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Prim-ministrul neo-zeelandez Jacinda Ardern, pozitivă la Covid