Antena Meniu Search
x

Primul caz de coronavirus în Olanda. 20 de noi cazuri confirmate în Germania

Olanda a anunțat că primul caz de coronavirus a fost confirmat pe teritoriul său. Este vorba despre o persoană care a venit din Italia și care a fost plasată în carantină.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.02.2020, 23:16

Pacient de coronavirus transportat de ambulanță în Germania
Primul caz de coronavirus a fost confirmat în Olanda, iar în Germania s-au înregistrat 20 de noi cazuri - Profimedia Images
  • Pacientul olandez a călătorit recent în Lombardia.
  • Cele mai multe cazuri în Germania sunt în Rhenania de Nord-Westphalia.

Olanda a anunțat că primul caz de coronavirus a fost confirmat pe teritoriul său. Este vorba despre o persoană care a venit din Italia și care a fost plasată în carantină.

Potrivit autorităților sanitare locale, persoana infectată are cetățenie olandeză și a călătorit recent în regiunea italiană Lombardia, grav afectată de epidemia de coronavirus.

Pacientul este din Tilburg, un oraș aflat la granița cu Belgia. Medicii olandezi încearcă acum să refacă traseul pacientului și să afle persoanele cu care a fost în contact.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

20 de noi cazuri în Germania

În țara vecină, Germania, numărul cazurilor de coronavirus aproape s-au dublat față de miercuri, când au fost confirmate 21 de infecții. Joi, s-au adăugat încă 20.

Cel mai afectat e landul Rhenania de Nord-Westfalia, unde au fost confirmate 14 cazuri doar joi. În Baden Wurttemberg au fost anunțate încă 4 cazuri, iar în Rhineland Palatinate și în Bavaria câte unul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Primul caz de coronavirus în Olanda. 20 de noi cazuri confirmate în Germania