Primul copil al Ducilor de Sussex, botezat la Castelul Windsor

De Redactia Observator.
Publicat: 06.07.2019, 19:43.
Actualizat: 06.07.2019, 22:33

La două luni după naştere, Archie Harrison, primul copil al Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a fost botezat astăzi la Castelul Windsor.

La două luni după naştere, Archie Harrison, primul copil al Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a fost botezat astăzi la Castelul Windsor.

La ceremonia privată, ţinută departe de ochii presei, au participat doar familia şi câţiva prieteni apropiaţi. După eveniment, ducii de Sussex au postat două fotografii pe contul oficial de Instagram. Regina Elisabeta a Doua nu a participat la ceremonie.

Micul Archie a fost îmbrăcat în haine din dantelă şi mătase, asemănătoare celor purtate la botez de fiica cea mare a reginei Victoria, în secolul al 19-lea. Ducii de Sussex nu au dezvăluit deocamdată numele naşilor.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.