Antena Meniu Search
x

Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat muzeul Holocaustului din Ierusalim

Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat muzeul Holocaustului din Ierusalim, în cadrul primei vizite a Casei Regale în statul Israel. Alteţele au participat la o ceremonie de comemorare a victimelor naziştilor şi au depus o coroană de flori în "Sala Memoriei Martirilor" din acelaşi muzeu.

Vezi și

 Principesa Margareta a României şi principele Radu au început o vizită de patru zile în Israel la invitaţia parlamentului de la Ierusalim. Primul popas l-au făcut la Muzeul Holocaustului, care i-a acordat reginei Elena a României, bunica principesei, titlul de "Drept Între Popoare".

În "Sala numelor" din muzeu, Alteţele au privit cu atenţie fotografiilor victimelor Holocaustului şi au citit poveştile acestora. A urmat un moment solemn în "Sala memoriei martirilor", unde principesa Margareta a aprins flacăra eternă. Membrii familiei regale, îmbrăcaţi în haine de doliu, au urmărit emoţionaţi o ceremonie de comemorare a victimelor Holocaustului.

Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat şi "Memorialul copiilor", unde au asistat la un alt moment emoţionant. Înainte de plecare, alteţele au semnat în cartea de oaspeţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Principesa Margareta şi Principele Radu au vizitat muzeul Holocaustului din Ierusalim