Antena Meniu Search
x

Video Prinşi în "capcana morţii": un tată şi fetiţa lui de 3 ani, resuscitaţi într-un parc acvatic din Franţa. Castelul gonflabil a fost smuls de vânt şi aruncat zeci de metri

Tragedie într-un parc acvatic din regiunea franceză Var, măturată de rafale extrem de puternice. Duminică, o structură gonflabilă şi-a luat zborul 50 de metri, iar un copil de trei ani şi jumătate şi un bărbat de 35 de ani au intrat în stop cardio-respirator. În cazul lor a fost necesară resuscitarea, au anunţat pompierii, potrivit AFP. Ulterior, tatăl a decedat, transmite BFMTV.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 10:17

Structura gonflabilă a fost purtată de vânt 50 de metri
Structura gonflabilă a fost purtată de vânt 50 de metri - Captură video Twitter

Două persoane au necesitat spitalizare după ce au suferit atacuri de cord în urma unui accident petrecut la un parc acvatic din sudul Franţei, relatează luni agenţia DPA. Un bărbat şi o fetiţă în vârstă de trei ani se aflau pe o structură gonflabilă de mari dimensiuni care a fost luată de vânt, au indicat duminică pompierii locali.

Fetiţa şi bărbatul au fost resuscitaţi

Salvatorii i-au resuscitat pe fetiţă şi pe bărbatul de 35 de ani, ambii fiind transportaţi ulterior cu elicopterul la spitale din Marsilia. Incidentul a acut loc într-un parc acvatic din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, la est de Marsilia, relatează Agerpres. Ulterior, tatăl a decedat, transmite BFMTV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcul îşi promovează numeroasele sale atracţii gonflabile, inclusiv tobogane. Potrivit portalului de ştiri francez France Info, structura gonflabilă cu o lungime de 20 de metri a fost luată de vânt pe o distanţă de aproximativ 50 de metri.

Duminică, regiunea Var s-a aflat în alertă roşie pentru incendii de pădure din cauza intensificării vântului. Potrivit Météo France, vântul sufla cu aproximativ 55 km/h în partea de vest a Var-ului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Prinşi în "capcana morţii": un tată şi fetiţa lui de 3 ani, resuscitaţi într-un parc acvatic din Franţa. Castelul gonflabil a fost smuls de vânt şi aruncat zeci de metri