Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa de Wales a impresionat la un meci de rugby în scaune cu rotile

Prinţesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a impresionat din nou, de data aceasta la un eveniment sportiv. 

de Redactia Observator

la 06.10.2023, 22:10

Vezi și

În timpul unei vizite în Hull, un oraş din estul Marii Britanii, Kate Middleton a participat la un meci de rugby în scaune cu rotile, la care au luat parte sportivi cu dizabilităţi.

Viitoarea regină a fost toată un zâmbet. Ea a jucat cu două degete bandajate, după o accidentare acasă. Chiar şi aşa, participanţii la eveniment s-au declarat impresionaţi de prestaţia ei. 

Kate Middleton, o figură prominentă în familia regală britanică

Kate Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982, în Reading, Anglia, și a devenit cunoscută în întreaga lume ca soția Prințului William, al doilea în linia de succesiune la tronul britanic. Kate Middleton a studiat la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde l-a cunoscut pe William, cu care s-a căsătorit într-o ceremonie splendidă la Westminster Abbey în 2011.

Prințesa este cunoscută pentru eleganța și stilul său rafinat, inspirând multe femei din întreaga lume cu alegerile sale vestimentare. De-a lungul anilor, a fost implicată în numeroase activități caritabile și a sprijinit cauze importante, inclusiv sănătatea mentală a tinerilor și educația copiilor. De asemenea, a fost implicată activ în promovarea sportului și a activităților fizice în rândul tinerilor.

Ca mamă a trei copii - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - Kate Middleton are și un rol important în creșterea și educarea următoarei generații de membri ai familiei regale britanice. Ea este respectată și iubită de mulți britanici și este văzută ca un simbol de stabilitate și eleganță în cadrul Monarhiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Prinţesa de Wales a impresionat la un meci de rugby în scaune cu rotile