Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prințesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la reputaţia lui Mohammad Al-Fayed. Noi dezvăluiri făcute de unul dintre ultimii săi confidenți

Jurnalistul Richard Kay a dezvăluit că a avertizat-o pe Prințesa Diana despre Mohammad Al-Fayed înainte de vacanța ei din 1997 în sudul Franței, care a fost urmată de accidentul de mașină care i-a curmat viața, în Paris.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 17:15

Prințesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la reputaţia lui Mohammad Al-Fayed. Noi dezvăluiri făcute de unul dintre ultimii săi confidenți - Profimedia

Prințesa Diana ar fi fost avertizată de apropiați cu privire la comportamentul lui Mohammad Al-Fayed înainte de a accepta invitația de a petrece o vacanță la vila acestuia în sudul Franței în vara anului 1997, potrivit jurnalistului Richard Kay, scrie publicația Deadline, citată de Mediafax.

Al-Fayed, „un om dubios”

Kay, care a fost unul dintre confidenții Dianei în ultimii săi ani de viață, a relatat că a încercat să o avertizeze despre reputația lui Al-Fayed, descriindu-l drept „un om dubios”. Diana a început o relație cu fiul lui Al-Fayed, Dodi, care s-a încheiat tragic la Paris în august 1997, când amândoi au murit într-un accident de mașină în Paris.

Articolul continuă după reclamă

Richard Kay a scris recent că ar fi sfătuit-o pe Diana să se țină departe de Al-Fayed, amintind că acesta avea o reputație negativă și un trecut controversat.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, bodyguardul ei, Ken Wharfe, ar fi avertizat-o, la rândul său, anterior în legătură cu asocierea cu Al-Fayed, mai ales în contextul luptei acestuia pentru a obține cetățenia britanică.

Cu toate acestea, în vara lui 1997, Diana a acceptat invitația lui Al-Fayed și a petrecut două vacanțe la vila sa din sudul Franței. La scurt timp, Diana și Dodi au călătorit la Paris, unde au pierit în accidentul de mașină care a șocat întreaga lume.

Mohammad Al-Fayed a murit anul trecut la vârsta de 94 de ani. După moartea sa, conducerea Harrods, magazinul pe care Al-Fayed l-a deținut, și-a cerut scuze public față de femeile care au suferit abuzuri sexuale în timp ce acesta se afla la conducere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » Prințesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la reputaţia lui Mohammad Al-Fayed. Noi dezvăluiri făcute de unul dintre ultimii săi confidenți