Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prinţul Harry împlineşte 40 de ani. Familia regală i-a urat ducelui de Sussex "aniversare foarte fericită". Mesajul nu este semnat de rege

Prinţul Harry împlineşte, astăzi, frumoasa vârsta de 40 de ani. Mezinul Regelui Charles şi al regretatei Prinţese Diana îşi va petrece ziua de naştere în California, alături de soţia lui, Meghan Markle, şi de cei doi copii - Archie şi Lilibet. Ducele de Sussex spune că ultimii 10 ani au fost foarte agitaţi şi controversaţi. Şi-a abandonat viaţa regală pentru o viaţă alături de Meghan şi a dezvăluit în autobiografia sa detalii picante despre monarhia britanică.

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 14:29

Palatul Buckingham a publicat pe reţelele de socializare un mesaj pentru prinţul Harry care împlineşte 40 de ani. Mesajul nu este semnat de rege, potrivit News.ro.

Familia regală i-a urat duminică prinţului Harry "o aniversare foarte fericită" la împlinirea vârstei de 40 de ani.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat din 2021. În ultimii trei ani, nici pe contul oficial al Prinţului şi Prinţesei de Wales şi nici pe cel al lui Charles şi Camilla nu a fost transmis un mesaj pentru ziua de naştere a lui Harry.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Familia regală i-a urat duminică prinţului Harry "o aniversare foarte fericită"

De când a devenit Charles rege, mesajele de aniversare au fost rezervate membrilor activi ai familiei regale, Anne şi Edward, fratele şi sora regelui, şi William şi Kate.

Unii apropiaţi spun că ducele de Sussex ar dori să îşi recapete un rol în familia regală. Dar acest lucru pare puţin probabil, potrivit observatorilor.

„El este complet izolat şi aşa va rămâne. Orice sugestie că ar putea reveni, chiar şi într-un rol minor în cadrul monarhiei, mi se pare complet nerealistă”, a declarat pentru AFP Pauline MacLaran, profesor la Royal Holloway University.

Pe contul oficial al Prinţului şi Prinţesei de Wales nu a fost publicat încă nimic pentru ziua de naştere a lui Harry. 

Legăturile dintre ducele de Sussex şi "Firmă" (porecla atribuită familiei regale) au devenit tensionate în 2020, când el şi soţia sa Meghan au renunţat la îndatoririle lor regale şi s-au mutat în California.

Popularitate în declin

În anii următori, cuplul a continuat să îşi regleze conturile cu familia regală, acuzând-o mai întâi într-un interviu cu Oprah Winfrey, apoi într-un documentar pe Netflix şi, în cele din urmă, în memoriile prinţului Harry, că nu i-a susţinut şi chiar că i-a discreditat în ochii presei.

Aceste numeroase atacuri au deteriorat definitiv relaţia cu regele Charles şi prinţul William, dar au afectat şi popularitatea lui Harry în Marea Britanie. Acest lucru se poate vedea în comentariile de pe Instagram: "nu merită asta", "este un nimeni", "este un trădător al familiei regale".

În februarie, atunci când a fost anunţat diagnosticul de cancer al regelui, prinţul Harry "a sărit într-un avion" pentru a fi alături de tatăl său, care i-a acordat doar aproximativ treizeci de minute din timpul său. Harry a sperat, după cum a declarat pentru ABC, că boala tatălui său ar putea reuni familia regală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Prinţul Harry împlineşte 40 de ani. Familia regală i-a urat ducelui de Sussex "aniversare foarte fericită". Mesajul nu este semnat de rege