Antena Meniu Search
x

Prinţesa Eugenie a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul: "Augie îşi iubeşte deja rolul de frate mai mare"

Prinţesa Eugenie de York a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a anunțat naşterea celui de-al doilea copil cu soţul Jack Brooksbank, un băiat pe nume Ernest George Ronnie Brooksbank și  a publicat prima imagine cu bebeluşul pe Instagram, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 10:03

Prinţesa Eugenie a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul
Prinţesa Eugenie a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul - Instagram / princesseugenie

„Jack şi cu mine am vrut să anunţăm naşterea băieţelului nostru, pe 30 mai 2023, la ora 8.49”, a scris ea. „A cântărit 3,175 de kilograme”.

„Numele lui este un omagiu adus stră-stră-străbunicului său George, bunicului său George şi bunicului meu Ronald”, adaugă ea.

Prinţesa Eugenie a născut cel de-al doilea copil

August Philip Hawke Brooksbank, primul fiu al prinţesei şi al soţului ei, s-a născut pe 9 februarie 2021. El apare alături de Ernest într-o a doua fotografie: „Augie îşi iubeşte deja rolul de frate mai mare”, conchide ea pe Instagram.

A unsprezecea în ordinea succesiunii la tronul britanic, Prinţesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank pe 12 octombrie 2018 în Capela Sf. George, Castelul Windsor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Prinţesa Eugenie a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul: "Augie îşi iubeşte deja rolul de frate mai mare"