Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa Mako a reunţat la imperiu pentru alesul inimii. Din cauza scandalurilor au fost porecliţi "Harry şi Meghan" ai Japoniei

A renunţat la un imperiu pentru bărbatul visurilor ei. După 4 ani de incertitudine şi scandaluri, prinţesa Mako a părăsit familia imperială niponă şi s-a căsătorit cu iubitul din facultate. Mireasa şi-a luat protocolar adio de la familie şi urmează să se mute în Statele Unite alături de soţ, motiv pentru care au fost porecliţi Harry şi Meghan ai Japoniei.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 20:40

Vezi și

O plecăciune şi o îmbrăţişare scurtă au marcat ruptura prinţesei Mako de familia Regală şi de viaţa la Palat. Fără o ceremonie tradiţională, banchet sau măcar un dineu festiv, nepoata împăratului s-a căsătorit cu Kei Komuro, un fost coleg de facultate, cu care are o relaţie de 9 ani.

Tânărul nu este de viţă regală iar pentru a fi posibil mariajul, prinţesa Mako a renunţat la titlurile nobiliare pentru ea şi pentru moştenitorii ei. În plus, nu a cerut nici zestrea de peste un milion de euro care i se cuvenea la plecarea de la Palat.

Tânărul a fost catalogat drept un vânător de zestre

Deşi Mako a spus că va renunţa la privilegii din dragoste, presa nu l-a iertat pe tânărul care le-a furat prinţesa. Dezvăluirea că mama lui Kei Komuro ar fi luat bani împrumut de la un fost iubit ca să îi plătească studiile sale aproape că i-a despărţit. Tânărul a fost catalogat drept un vânător de zestre, iar familia regală a anulat nunta programată în 2018. Acum, cei doi se vor muta în New York unde vor fi liberi să îşi înceapă viaţa pe care şi-o doresc.

Nunta ridică din nou problema succesiunii în Casa Imperială Japoneză. Doar bărbaţii pot să îi urmeze pe tron Împăratului Naruhito, iar singurii eligibilii sunt tatăl lui Mako, Prinţul Akishino şi fratele mai mic al acesteia, Prinţul Hisahito.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prinţesa Mako a reunţat la imperiu pentru alesul inimii. Din cauza scandalurilor au fost porecliţi "Harry şi Meghan" ai Japoniei