Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Prințesa Martha Louise a Norvegiei se căsătorește cu şamanul care susţine că a înviat din morţi. Ce le este interzis invitaților

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei și partenerul ei american, un cunoscut şaman care susţine că a înviat din morţi, se căsătoresc mâine.

de Redactia Observator

la 01.09.2024 , 20:22

Sute de oaspeţi au început să sosească în satul pitoresc unde e pregătit marele eveniment. Ceremonia va fi una privată, scrie presa internaţională, iar oaspeților li s-a cerut să nu folosească telefoane mobile și să nu posteze nimic pe rețelele de socializare.

Întreaga familie regală a Norvegiei - inclusiv regele Harald al V-lea şi regina Sonja - urmează să participe. În 2022, când a anunţat logodna cu şamanul, prinţesa Martha Louise a renunţat la tron şi la îndatoririle sale oficiale. Prinţesa era a patra în linia de succesiune, după fratele ei şi cei doi copii ai acestuia.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Ştiri externe » Prințesa Martha Louise a Norvegiei se căsătorește cu şamanul care susţine că a înviat din morţi. Ce le este interzis invitaților