Antena Meniu Search
x

Prinţul Charles a împlinit 70 de ani. Klaus Iohannis, printre invitați

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, împlineşte, astăzi, 70 de ani. Va sărbători alături de membrii familiilor regale din toată lumea, dar şi de înalţi demnitari, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis.

Vezi și

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, împlineşte, astăzi, 70 de ani. Va sărbători alături de membrii familiilor regale din toată lumea, dar şi de înalţi demnitari, printre care şi preşedintele Klaus Iohannis. Dineul dat de regina Elisabeta a doua va începe în scurt timp ore. La Londra, au fost trase salve de tun şi clopotele Westminster Abbey au sunat în onoarea Alteţei sale.

Pe malul Tamisei, în Green Park şi la Turnul Londrei, salve de tun au fost trase în cinstea Prinţului Charles, iar la Westminster au sunat clopotele. Moştenitorul coroanei britanice a împlinit 70 de ani şi parcă niciodată nu a arătat atât de fericit şi sigur pe el ca în aceste fotografii aniversare.

Aşezat pe o bancă, în rolul de cap al familiei, pare mulţumit şi radios. Alături îi stă Camilla, femeia pentru care a luptat împotriva tuturor, fii şi părinţi, şi şi-a riscat chiat poziţia de moştenitor.

Prințul Charles, descris ca fiind capricios și invidios

Moartea Dianei, în 1997, i-a afectat mult imaginea. Iar o biografie publicată în martie şi neaprobată de Casa Regală îl descrie drept o persoană capricioasă, un maestru al manipulării, invidios pe propriul fiu, William.

Dar prinţul nu intenţionează să renunţe la rolul pentru care se pregăteşte de la 4 ani. Într-un documentar BBC subliniază că, în calitate de rege, se va dedica în continuare protejării mediului, marea lui pasiune care l-a adus şi în România. La Viscri, românii i-au pregătit şi daruri.

Dacă va prelua, vreodată, coroana britanică, Charles va alege numele nepotului său.

Va fi George al VII-lea şi totodată cel mai vârstnic monarh încoronat. Până atunci, el va fi sărbătorit astăzi la Buckingham tot în calitate de prinţ moştenitor. Prinţesa Elisabeta va da un banchet în cinstea lui, la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Prinţul Charles a împlinit 70 de ani. Klaus Iohannis, printre invitați