Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prințul George, magnet pentru paparazzi

Prinţul William şi Ducesa de Cambridge sunt nervoşi din cale-afară. Şi ameninţă cu tribunalul. L-au luat în vizor pe un fotograf şi îl acuză că le hărţuieşte fiul

de Redactia Observator

la 03.10.2014 , 16:37

Prinţul William şi Ducesa de Cambridge sunt nervoşi din cale-afară. Şi ameninţă cu tribunalul. L-au luat în vizor pe un fotograf şi îl acuză că le hărţuieşte fiul

Interesul pentru cel mic a depăşit orice limită, spun părinţii săi. O fotografie cu George într-o altă ipostază decât la evenimentele publice se plăteşte cu bani grei. Aşa că paparazzi nu cunosc limitele. Ultimul incident, în care un fotograf i-a urmărit pe micul prinţ şi pe bona sa la plimbare, într-un parc londonez, le-a pus capac Ducelui şi Ducesei de Cambridge.

"Niciun părinte nu ar tolera ca o persoană, indiferent cine ar fi, să-i urmărească şi să-i hărţuiască propriul copil şi pe cea care-l îngrijeşte. William e foarte hotărât când vine vorba de intimitatea familiei sale. Şi asta vine din propria experienţă, pentru că a primit o lecţie dură. Aşa că el va face orice îi stă în putere ca să-şi proteze familia şi dacă asta înseamnă să dea în judecată pe cineva, fie că vorbim chiar de fotografi, o va face", spun avocatii.

Vezi și

William şi Kate i-au trimis deja fotografului o scrisoare în care îi cer să înceteze să-l mai pozeze pe prinţul George. În caz contrat, vor merge în instanţă.

Avocaţii lui William şi Kate spun însă că au suficiente probe care susţin faptul că paparazzo nu se afla întâmplător în parc ci monitorizează ieşirile prinţului George în parcurile publice de mai multă vreme. Pozele care au creat discordia nu au ajuns momentan în presă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Prințul George, magnet pentru paparazzi