Antena Meniu Search
x

Video Procesul lui Donald Trump. Stormy Daniels a mărturisit totul despre aventura pe care a avut-o cu fostul preşedinte al SUA

Zile grele pentru Donald Trump în instanţă! Fosta actriţă de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, personaj principal din proces, a depus ieri o mărturie crucială despre relaţia intimă pe care afirmă că a avut-o cu republicanul în 2006. Trump, în schimb, a negat idila şi s-a plâns din nou că procesul îi blochează campania electorală. 

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 08:52

Procesul lui Donald Trump. Stormy Daniels a mărturisit totul despre aventura pe care a avut-o cu fostul preşedinte al SUA
Procesul lui Donald Trump. Stormy Daniels a mărturisit totul despre aventura pe care a avut-o cu fostul preşedinte al SUA

A fost o zi crucială pentru Donald Trump. Fosta actriţă de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, căreia republicanul i-ar fi cumpărat tăcerea, a depus mărturie în boxa martorilor. Starleta nu s-a sinchisit şi le-a povestit magistraţilor cu lux de amănunte aventura amoroasă pe care a avut-o în 2006 cu Donald Trump.

Stormy Daniels a povestit cum l-a întâlnit pe Donald Trump

Michael Sisak, AP: Este pentru prima dată când Stormy Daniels se află într-o sală de judecată, într-un proces penal, față în față cu Donald Trump. Trump a avut momente în care a părut supărat, furios pe lucrurile pe care le spunea Stormy. Vorbea (n.r Trump), murmura cu avocații săi. Jurații au fost captivaţi. Erau hipnotizaţi de mărturia ei.

Fosta actriţă a spus că l-a întâlnit prima oară pe Trump la un turneu de golf cu celebrități.

Pe acelaşi subiect

Michael Sisak, AP: Trump a invitat-o la cină. Ea a mers la hotelul lui, a urcat în apartamentul său pentru a-l întâlni. Și acolo au avut o conversație care a durat aproximativ două ore.

Conform detaliilor oferite de Stormy, Trump a primit-o în camera lui de hotel îmbrăcat doar în pijamale. Discuția dintre cei doi ar fi început politicos. Însă, după ce actriţa a revenit de la baie, a trăit un şoc: Trump o aştepta în pat doar în lenjerie intimă. Totuși, fosta actriță a declarat că nu s-a opus unei relaţii intime cu acesta.

Fostul preşedinte neagă în continuare totul

Trump însă, a negat dintotdeauna că ar fi întreținut relații intime cu Stormy Daniels şi consideră întreg procesul o adevărată mascaradă, care nu face altceva decât să îl îndepărteze de campania sa electorală.

Donald Trump, fost preşedinte al SUA: Ar trebui să fiu în campanie acum. Suntem în frunte în toate sondajele. Vreau să fiu în campanie și vreau să am un avans mult mai mare. Este o rușine și, între timp, sunt blocat. Astăzi a fost o zi foarte importantă, o zi care a dezvăluit multe. După cum puteți vedea, cazul se destramă complet. 

Mărturia lui Stormy Daniels ar putea cântări mult în proces - în 2016, starleta a primit în secret suma de 130.000 de dolari ca să nu vorbească despre episodul cu Trump. Plata ascunsă este şi motivul principal pentru care fostul preşedinte american este acum judecat. Donald Trump este primul fost preşedinte american judecat într-un proces penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Procesul lui Donald Trump. Stormy Daniels a mărturisit totul despre aventura pe care a avut-o cu fostul preşedinte al SUA