Antena Meniu Search
x

Procuror asasinat in Texas

Politistii din Texas sunt in alerta dupa ce un procuror si sotia sa au fost omorati in propria casa, in apropiere de Dallas. In urma cu numai doua luni, un alt procuror din acelasi district a fost asasinat, iar colegul sau a promis ca-i va prinde pe ucigasi.

Vezi și

Procurorul Mike McLelland, in varsta de 63 de ani, si sotia sa, Cynthia, au fost gasiti fara viata in locuinta lor dintr-un cartier linistit, la 30 de kilometri de Dallas. Anchetatorii povestesc, sub acoperirea anonimatului, ca locul crimei arata "ingrozitor" si ca ucigasii au tras un numar mare de focuri. Crima i-a speriat pe vecini.

Procurorul tocmai ancheta uciderea unuia dintre adjunctii sai. El promisese ca-i va aduce in fata justitiei pe criminali. In opinia sa, acestia puteau face parte dintr-o banda de rasisti, implicata si in alte crime. Oficial, politistii se feresc sa spuna daca e vreo legatura intre cele doua asasinate, dar aceasta ipoteza ii inspaimanta pe multi.

Dupa asasinarea colegului sau, McLelland, un veteran cu 23 de ani de serviciu in armata, purta mereu asupra lui un pistol. Dar, pana la urma, aceasta nu i-a fost de niciun folos. Politia promite ca va intari, acum, paza oficialilor locali.

Procurorul McLelland si sotia sa aveau cinci copii, dintre care unul este politist in Dallas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Procuror asasinat in Texas