Meniu
Search
x

Profesoară judecată, după ce s-a iubit șapte luni cu elevul ei de 14 ani

Rochelle Cressman, o profesoară de 33 de ani, din Statele Unite ale Americii, va fi condamnată la ani grei de închisoare, după ce s-a iubit timp de șapte luni cu elevul ei de numai 14 ani.

De Cristi Ioniţă la 12.11.2020, 13:49
  • Profesoara acuzată că și-a corupt elevul are 33 de ani.
  • Profesoara își află pedeapsa în februarie anul viitor.

Rochelle și elevul ei s-au iubit în perioada septembrie 2018 - aprilie 2019.

Conform Daily Star, se întâlneau de câte două ori pe săptămână la fosta reședință a profesoarei din Oil Creek Township, oraș din Pennsylvania, sau la o casă din Titusville, alt oraș din Pennsylvania.

Profesoara l-ar fi și amenințat pe adolescent că își va face rău și îi face și lui rău, dacă se află de relația dintre ei.

În cele din urmă, relația dintre cei doi a ieșit la iveală în aprilie anul trecut, iar profesoara și-a dat demisia în luna mai, când a și fost pusă sub acuzare pentru comiterea mai multor infracțiuni.

În cele din urmă, profesoara a recunoscut o parte dintre infracțiuni, iar procurorii au anunțat că solicită între 6 și 12 ani de închisoare pentru ea.

Mai mult, profesoara ar urma să se afle sub supraveghere pentru o lungă perioadă de timp, după ce iese din închisoare, și ar urma să fie înregistrată ca agresor sexual de nivel 3 pentru tot restul vieții.

Sentința în acest caz ar urma să fie anunțată în februarie anul viitor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Profesoară judecată, după ce s-a iubit șapte luni cu elevul ei de 14 ani