Antena Meniu Search
x

Prostituată româncă a murit cu zile în Franța, după ce a fost înjunghiată de un client. Criminalul, în fața instanței la aproape trei ani de la faptă

O prostituată româncă a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost înjunghiată de un client îndrăgostit. Fapta a avut loc pe 31 mai 2018, iar în cursul zilei de luni, 22 martie, criminalul, un tânăr de 23 de ani, s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul din Gard, un departament din sudul Franței. 

de Monica Palade

la 23.03.2021, 11:55

Prostituată româncă a murit cu zile în Franța, după ce a fost înjunghiată de un client. Criminalul, în fața instanței la aproape trei ani de la faptă - Profimedia

Românca de 25 de ani a fost găsită moartă în 2018, după ce a fost înjunghiată, iar mai apoi lovită în mod deliberat de agresor cu mașina, în timp ce încerca să scape de el. O martoră a incidentului, care se întorcea din Nîmes în seara acelei zile de joi, a povestit în fața juraților cea văzut în acea seară. 

În timp ce conducea ascultând muzică, în apropiere de un sens giratoriu, a zărit o „tânără plină de sânge”, „tulburată, cu brațele în aer în mijlocul drumului”. Victima era îmbrăcată în alb. Șoferița se decide să urmărească mașina, care părea să fugă de la locul faptei cu portbagajul deschis, scrie objectifgard.com.

A murit cu zile așteptându-și salvarea

Însă în scurt timp, pierde din vedere vehiculul, așa că se întoarce după victimă. Însă românca plină de sânge dispăruse din locul unde o zărise. Martora a sunat la poliție, care nu au mai găsit la locul incidentului decât urme de sânge și sticlă spartă. 

După câteva zile, prostituata romîncă este găsită în aceeași zonă, într-un șanț, dar mult mai departe de locul unde i se semnalase prima dată prezența. Imediat anchetatorii au încercat să dea de urmele proxeneților, însă în scurt timp aveau să afle de acest client, care ar fi fost iubitul femeii. 

Tot martora avea să găsească și mașina abandonată, cu sânge în portbagaj, pe străzile din Marguerittes. Anchetatorilor nu le-au mai rămas decât să-l indetifice pe proprietar. Tânărul de 23 de ani se afla în detenție de atunci. În fața juraților, el și-a recunoscut faptele. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Prostituată româncă a murit cu zile în Franța, după ce a fost înjunghiată de un client. Criminalul, în fața instanței la aproape trei ani de la faptă