Antena Meniu Search
x

Florina, românca de 19 ani dispărută de la începutul anului în Spania, a fost găsită moartă într-un şanţ

Florina, românca de 19 ani dispărută în Spania de la începutul anului, a fost găsită moartă într-un şanţ. Tânăra a dispărut pe 8 ianuarie, când a urcat într-o mașină albă pe drumul de serviciu Pista de Silla, din localitatea Albal.

de Monica Palade

la 02.02.2021, 18:13

Florina, românca de 19 ani dispărută de la începutul anului în Spania, a fost găsită moartă într-un şanţ - stiridiaspora.ro
  • Ucisă chiar în ziua în care a dispărut
  • Firul dispariţiei Florinei

Trupul femeii care practica prostituţia se afla într-o stare avansată de descompunere şi a fost găsit plutind într-un șanț situat între Silla și Albufera.

Ucisă chiar în ziua în care a dispărut

Descoperirea a fost făcută de un vânător amator. Oamenii legii cred că Florina a fost ucisă chiar în ziua dispariţiei sale, scrie stiridiaspora.ro.

Agenții au reușit identificarea româncei cu ajutorul a două tatuaje: o coroană pe mâna dreaptă și o frază în limba aromână pe piept. Femeia era îmbrăcată. Cadavrul a fost transferat la Institutul de Medicină Legală din Valencia pentru o autopsie.

Firul dispariţiei Florinei

Florina G, o prostituată româncă în vârstă de 19 ani, a fost de negăsit după ce, în seara zilei de 8 ianuarie, s-a urcat într-o maşină, pe o stradă din Albal, o municipalitate din comuna Horta Sud, Valencia.

Dispariţia tinerei, care obișnuia să se prostitueze lângă pista Silla din Albal, a mobilizat Garda Civilă din Valencia, care investighează toate ipoteze.

Colega de cameră a fetei a fost cea care a dat alerta la poliţie, după ce Florina nu a mai venit acasă şi nici nu a mai răspuns la telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Florina, românca de 19 ani dispărută de la începutul anului în Spania, a fost găsită moartă într-un şanţ