Antena Meniu Search
x

Video Prostituata româncă ucisă în Austria, recunoscută după tatuaje. Un client a desfigurat-o pe Ana Maria, a bătut-o până a omorât-o

Noi informații înfiorătoare în cazul tinerei românce ucise sâmbătă, într-un apartament din Ternberg, un oraș din districtul Steyr-Land, Austria. Medicii legişti au stabilit că Ana Maria, despre care presa locală scrie că ar fi fost prostituată, a fost bătută până la moarte. Atenție, informații cu puternic impact emoțional! Conform rezultatului autopsiei, fata de 23 de ani s-a înecat cu propriul sânge și cu vărsături. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.09.2022, 13:39

Presupusul criminal, Alexander H., în vârstă de 34 de ani, s-a mutat din Innsbruck la Ternberg cu doar două luni în urmă. Pe Ana-Maria, care ar fi prestat servicii de escortă, a abordat-o pe internet, scrie oe24.at, care a publicat și fotografia fetei. Nu este clar dacă românca lucra pe cont propriu sau printr-un intermediar. Cert este că, potrivit declarațiilor făcute de austriac în fața anchetatorilor, acesta i-a cerut fetei să vină, sâmbătă seară, la apartamentul lui din districtul Steyr-Land.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românca s-a înecat cu propriul sânge și vărsături

Pe acelaşi subiect

Ajunsă la domiciliul bărbatului, între cei doi a avut loc o ceartă, care, conform lui Alexander H., a fost legată de prețul pe care femeia l-ar fi cerut pentru serviciile pe care urma să le presteze. Furios, individul a început să o lovească sălbatic pe fată, recunoscând că a bătut-o până la moarte. Ana Maria a fost desfigurată, ucisă cu o violență ieșită din comun. Ulterior, părinții au identificat-o pe tânără cu ajutorul tatuajelor, pentru că era de nerecunoscut, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Steyr, Andreas Pechatschek, potrivit derstandard.at.

Conform rezultatului autopsiei, victima a murit din cauza aspirației de vărsături și sânge", a precizat Pechatschek.  Asta înseamnă că tânăra româncă s-a sufocat pe canapeaua ultimului ei client, scriu jurnaliștii krone.at.

Românca a fost găsită moartă duminică, în jurul orei 16.00. Speriată și îngrijorată pentru că nu reușea să ia legătura cu Ana, prietena acesteia, o fată de 20 de ani, a sunat la poliție, iar investigațiile i-au condus pe agenți la blocul din Ternberg. După ce au spart ușa, ofițerii au reușit să pătrundă în locuință, unde au descoperit trupul fără viață al tinerei. În apartament a fost găsit și bărbatul suspectat de crimă, care a fost reținut fără să opună rezistență. 

Potrivit lui Andreas Pechatschek, o decizie cu privire la arestarea preventivă a acestuia urmează să fie luată miercuri dimineață.

O altă româncă, ucisă cu bâta de baseball, tot în Austria

La sfârșitul anului trecut, o altă crimă, la fel de violentă, șoca Austria. Un român de 28 de ani a fost arestat de poliție, după ce a abandonat trupul fără viață al iubitei sale, de asemenea româncă, pe treptele unei instituții publice. Tânăra fusese omorâtă cu o bâtă de baseball

Jurnaliștii publicației oe24.at au aflat că victima ar fi fost prostituată. 

Potrivit unui bilanț al autorităților, 15 femei au fost ucise în Austria, în acest an, de către soți, parteneri sau foști parteneri. În mai mult de jumătate dintre aceste cazuri, autorii s-au sinucis. Poliția suspectează că alte patru femei au fost ucise de propriii lor fii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Prostituata româncă ucisă în Austria, recunoscută după tatuaje. Un client a desfigurat-o pe Ana Maria, a bătut-o până a omorât-o